+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Videófalvezérlők

 1. Főoldal
 2. /
 3. Tudástár
 4. /
 5. Videófalvezérlők

A videófal vezérlők egyik igen jelentős előnye, hogy több forrásból érkező információt egyszerre, könnyen áttekinthetően jelenítenek meg. Egy egységes logikai felületté foghatunk össze több megjelenítőt, ahol a bemeneti jelforrások tetszőlegesen elhelyezve, ablakozottan jelennek meg, így minden lényeges információt azonos időben láthatunk. Az előre beállított layoutok közti váltást a seamless switching, vagyis az átmenet nélküli képváltás teszi kényelmessé. A videófal vezérlők jól használhatók vezérlőközpontokban, biztonsági szobákban és minden olyan helyen, ahol a valós idejű információk fontos részét képezik a munkavégzésnek.

A Dexon DIVIP család videoprocesszorai közvetlen bemeneti jeleket jelenítenek meg több képernyős videofalakon. Az igényes AV megoldások központi részei lehetnek, ahol a távoli üzemeltetők böngésző alapú, grafikus felhasználói felületet használnak az elrendezés kezeléséhez. Mivel a Dexon termékek magyar fejlesztések és itthoni gyártások eredménye, így a support is kiemelkedő a hazai felhasználóknak.

Dexon Divip404k

A Dexon DIVIP404K a legkisebb videoprocesszor, ami fontos eleme lehet egy olyan AV rendszernek, ahol a HDMI bemeneti jeleket 4×1 vagy 2×2 videofalon szeretnénk megjeleníteni. A processzor 4 HDMI be- és kimenetet kezel, amik tetszőlegesen méretezhetők és pozicionálhatók. A kép a képben (PIP) és a feliratozás (OSD) teszik a Dexon DIVIP404K-t all-in-one megoldássá. Az integrált audiomátrix, az EDID kezelés és a HDCP felel a zökkenőmentes rendszerintegrációért.

Dexon Divip404k Back

 • korlátlan fel- vagy leskálázás
 • kép a képben megjelenítés
 • EDID kezelés
 • professzionális HDCP menedzsment
 • OSD és ablakos keretezés
 • videofüggetlen belső audiomátrix
 • beépített médialejátszó

Alábbi képre kattintva pedig egy bemutató videó tekinthető meg, ami ismerteti a DIVIP404K működését:

Dexon Divip404k Rendszerrajz W500

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!