+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Fedezze fel a Christie GS-Series lézer projektorokat

  1. Főoldal
  2. /
  3. Tudástár
  4. /
  5. Fedezd fel a Christie GS-Series lézer projektorokat

A Christie Digital két új prémium kategóriás modellel jelentkezik, amelyek a GS sorozatot bővítik. Mindegyik modellnek van edge blending nélkül szállított verziója is, így tulajdonképpen 4 új projektorról beszélünk. A DWU635-GS és a DHD635-GS mindegyike tartalmazza az edge blending lehetőséget. Előbbi WUXGA és 6000 ANSI Lumen fényerejű, utóbbi HD felbontású és 5400 ANSI Lumen fényerejű. Ugyanilyen jellemzőkkel bírnak az edge blending nélküli DWU630-GS és DHD630-GS modellek. Az új projektorok azok számára készültek, akik a lézer-foszfor technológiát választanák, de ragaszkodnak az egyedi megoldásokhoz és az elegáns megjelenéshez.

Egyedülálló BoldColor technológia

Boldcolor

A különleges Christie BoldColor technológia a hagyományos kék lézert alkalmazó fényforrásokkal szemben, piros lézert is használ, amely eddig soha nem látott minőséget eredményez. A technológia része egy egyedi optikai kamra, amely speciális képfeldolgozóval és szoftverekkel is támogatva van. Ezeknek köszönhetően jön létre a minden versenytársat felülmúló színhelyesség és az élethű látvány.

Más gyártók lézer-foszfor projektoraival szemben a BoldColor technológia nem alkalmazza azokat a színkezelési eljárásokat, amelyek a legtöbb esetben torzítják a tartalmat a fényerő elérése érdekében. Ennek eredményeképpen tiszta, élethű és ragyogó képet kaphat.

Speciális igényekre szabva

A GS sorozat új tagjai szinte egyáltalán nem igényelnek műszaki karbantartást. Mivel minden esetben lámpa nélküli technológiáról van szó, ennek cseréje sem fog fejtörést okozni. A képalkotó eszköz teljes egészében védett a külső környezettől, így a szennyeződések nem jelenthetnek problémát. A lézer-foszfor alapú fényforrás minimum 20.000 üzemórát biztosít, így akár a 7/24 órás, folyamatos üzemelés is lehetséges. A széria egyes modelljei esetén rácsábra-alapú Warp&Blend alkalmazás is jelen van. Az újdonságok akár portré módban is alkalmazhatóak, DICOM szimulációval. Lehet szó fix installációról, vagy bérlésről, a fizikai tulajdonságai miatt, könnyen telepíthető és kezelhető eszközökről beszélhetünk.

Elegáns és csendes

A Christie GS sorozat új tagjai precíz mérnöki munka eredményei, amely már első ránézésre is látható. A rendkívül elegáns formatervezés és a technológiai megoldások összhangja biztosítja azt a minőséget, amit a gyártó más modelljeinél is megszoktunk. A kialakítás nem csak a látványt határozza meg, hanem a zajszint is példátlanul alacsony, mindössze 35dBA értékben mérhető.

Christie Gs

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!