+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

AMX interfészek

  1. Főoldal
  2. /
  3. Tudástár
  4. /
  5. AMX interfészek

Nemrég adtunk hírt róla, hogy cégünk megkapta az AMX termékek magyarországi disztribúciós jogát a HARMAN International-tól. Most az AMX kezelőfelületeiről kívánunk részletesebb áttekintést adni, amelyek gyakran téveszthetik meg a felhasználókat a komplett rendszer minőségét illetően, ugyanis ezeknek a megjelenése és funkcionalitása tette az AMX-et piacvezető gyártóvá.

Touch panelek

Mxt 2001 Pan Press

MXT-2001-PAN

A touch panelek, magyarul érintőkijelzős kezelőfelületek elhelyezhetőségük szerint lehetnek fali, asztali, hydraport, azaz asztalba épített, valamint virtuális panelek, amelyekhez Windows, iOS és Android rendszerű eszközök is csatlakoztathatóak.

Funkcióik szerint ezek lehetnek vezérlő interfészek, vagy teremfoglalási panelek. A vezérlő interfészek nem csupán 7” és 20,3” méret közötti, nagyteljesítményű G5, kapacitív IPS kijelzővel, hanem beépített kamerával, mikrofonnal, hangszóróval, fényérzékelővel és távolságérzékelővel is rendelkeznek. Kapcsolati lehetőségeik között megtalálható az NFC, a Bluetooth és a PoE is. Segítségükkel könnyedén indítható Skype videohívás, vagy bármilyen prezentáció, amely kiterjesztett gesztus vezérléssel is kezelhető.

A teremfoglalási panelek mérete 7” és 10.1” között helyezkedik el, amelyek rezisztív módon vezérelhetőek. A beépített eszközök közül a hangszórót mindenképp érdemes megemlíteni, valamint a terem foglaltságát jelző LED-ekről és a PoE funkcióról sem szabad megfeledkezni.

Nyomógombos panelek

A nyomógombos kezelőfelületeket két csoportra bonthatjuk, amelyek közül az egyik az ethernet kapcsolattal rendelkező Metreau Keypads, a másik pedig a vezérlővel integrált Massio ControlPads. Előbbiek táborát egy 6, egy 7 és egy 13 gombos vezérlő erősíti. A 6 gombos megoldáson egy vezérlőtárcsa és egy szintjelző LED sáv is található. A 7 és a 13 gombos modellek alsó gombja kétirányba mozgatható. A gombok háttérvilágítása szoftveresen vezérlehető, egymásra pedig akár három gombsor is felfűzhető. Mindezt az egyéni gombfeliratok tehetik még hatékonyabbá.

A vezérlővel integrált Massio ControlPads sorozat tagjai 6 és 8 gombos kialakítással érhetőek el, amelyek közül a 8 gombos modelleken szintén megtalálható a vezérlőtárcsa és a szintjelző LED sáv. Az MCP és MKP interfészek beépített Netlinx vezérlővel, RPM támogatással, RS-232 porttal, IR, valamint PoE csatlakozással is rendelkeznek, a szoftverből vezérlehető háttérvilágítás pedig szintén a funkciók tárházát szélesíti.

Met 6ne Press

MET-6NE

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!