tárgyalótermi eszközök

A tárgyalótermi eszközök központi eleme ma már nem egy szimpla megjelenítő (projektor vagy nagyképernyős monitor). Előtérbe kerültek a csoportmunkát segítő berendezések. Ilyen a vezeték nélküli adatátvitelt, képernyőtükrözést lehetővé tevő eszközök, mellyekkel könnyedén megoszthatsz képi, videós vagy szöveges tartalmat, saját eszközödről legyen az Android, iOS vagy Windows alapú. (Wilfvision)

A videókonferencia eszközök teszik lehetővé, hogy a tárgyalásokba külső résztvevők is olyan hatékonysággal kapcsolódjanak be, mintha  a helyszínen lennének. Ezek kamerás, mikrofonos kiépíétésre több lehetőség létezik, a környezet diktálta igényeknek megfelelően. (IQBoard)

És Itt vannak az interaktív monitorok, amik amellett, hogy érintésérzékeny kijelzővel rendelkeznek integrálva tartalmazhatják a videókonferencia kamerát és hangszórót, mikrofont, vagy a vezeték nélküli adatátviteli eszközt is. (Vivitek)

Főbb jellemzők:

Tartalom megosztás, saját eszköz használata, kollaboráció, képernyő duplikálás, központi felügyelet, biztonságos kapcsolat a titkosított csatornáknak köszönhetően, videokonferencia kapcsolat.

Kérdésed merült fel? További információkra van szükséged?

Érdekel valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésedre. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!