Rólunk

AVIAN Systems Kft.

Az élvonalbeli vizuális megoldások szállítója.

Hálásak vagyunk iparágunk szereplőinek és partnereinknek azért, hogy részt vállalhatunk a hazai audió-vizuális ipar fejlődésében, aktívan formáljuk újra a belföldi mozitechnológia világát a digitális átállás során, vezérlőtermeket és tárgyalókat látunk el AV eszközökkel, üzembe helyeztük Európa első állandó kültéri épületvetítő rendszerét. Az eltelt több, mint 25 év alatt rengeteg tapasztalatot és tudást szereztünk, együttműködő partnereink visszajelzései alapján érdemes volt tanulni, folyamatosan fejlődni, bátran képviselni az innovációt a magyar audiovizuális piacon.

A fejlődés továbbra is az egyik legfontosabb célkitűzésünk, ezért 2018. november 9 -től a DNN Professional Graphics Kft. nevet vált, és AVIAN Systems Kft. néven folytatja tovább működését. A nevünkkel együtt a logónk is megváltozik, 2018. novemberétől minden kommunikációs anyagunkban az új AVIAN Systems logót használjuk.

Tevékenységünk nemcsak nagykereskedelmi értékesítésre, hanem rendszerintegrátor partnereinken keresztül komplett megoldások szállítására is kiterjed. Elismert szakmai hozzáállásunkkal az Avian Systems mára a prezentációs piac meghatározó szereplője lett. Ezt az elismerést magas szintű szakmai hátterének, kiválóan képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetjük.

Supportot adó, megoldásokat nyújtó, akár rendszert tervező disztribúciónak tartjuk magunkat. Célunk, hogy partnereinknek ne csak a magas minőségi szintet képviselő terméket adjuk, hanem legjobb szakértelmünket is.

Küldetésünk, hogy a vizuális megoldásokat szállító disztribúcióvá váljunk, hogy a piac résztvevői ne csak egy termékként, hanem a megoldás részeként kezeljék a kínálatunkban szereplő eszközöket.

Filozófiánk, hogy a piac szereplőinek a hosszú távú jó kapcsolat jelenti a biztonságot munkájuk végzése során, ennek érdekében széleskörű, mindkét fél megelégedésére szolgáló kontaktust kell kiépíteni. Az AVIAN Systems Kft. hosszú távú feladatának tekinti, hogy mindig az élvonalba tartozó márkákat képviselje a prezentációs piacon és az ennek megfelelő szakmai és kereskedelmi hátteret biztosítsa.

 

Budapest, 2021. szeptember 22.

Nagy Attila
ügyvezető igazgató
AVIAN Systems Kft.

Kérdésed merült fel? További információkra van szükséged?

Érdekel valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésedre. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!