+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Rólunk

AVIAN Systems

Az élvonalbeli vizuális megoldások szállítója.

  1. Főoldal
  2. /
  3. Rólunk

Hálásak vagyunk iparágunk szereplőinek és partnereinknek azért, hogy részt vállalhatunk a hazai audió-vizuális ipar fejlődésében, aktívan formáljuk újra a belföldi mozitechnológia világát a digitális átállás során, vezérlőtermeket és tárgyalókat látunk el AV eszközökkel, üzembe helyeztük Európa első állandó kültéri épületvetítő rendszerét. Az eltelt csaknem 30 év alatt rengeteg tapasztalatot és tudást szereztünk, együttműködő partnereink visszajelzései alapján érdemes volt tanulni, folyamatosan fejlődni, bátran képviselni az innovációt a magyar audiovizuális piacon.

A fejlődés továbbra is az egyik legfontosabb célkitűzésünk, ezért 2018. november 9 -től a DNN Professional Graphics Kft. nevet vált, és AVIAN Systems néven folytatja tovább működését. A nevünkkel együtt a logónk is megváltozik, 2018. novemberétől minden kommunikációs anyagunkban az új AVIAN Systems logót használjuk.

Tevékenységünk nemcsak nagykereskedelmi értékesítésre, hanem rendszerintegrátor partnereinken keresztül komplett megoldások szállítására is kiterjed. Elismert szakmai hozzáállásunkkal az Avian Systems mára a prezentációs piac meghatározó szereplője lett. Ezt az elismerést magas szintű szakmai hátterének, kiválóan képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetjük.

Supportot adó, megoldásokat nyújtó, akár rendszert tervező disztribúciónak tartjuk magunkat. Célunk, hogy partnereinknek ne csak a magas minőségi szintet képviselő terméket adjuk, hanem legjobb szakértelmünket is.

Küldetésünk, hogy a vizuális megoldásokat szállító disztribúcióvá váljunk, hogy a piac résztvevői ne csak egy termékként, hanem a megoldás részeként kezeljék a kínálatunkban szereplő eszközöket.

Filozófiánk, hogy a piac szereplőinek a hosszú távú jó kapcsolat jelenti a biztonságot munkájuk végzése során, ennek érdekében széleskörű, mindkét fél megelégedésére szolgáló kontaktust kell kiépíteni. Az AVIAN Systems Kft. hosszú távú feladatának tekinti, hogy mindig az élvonalba tartozó márkákat képviselje a prezentációs piacon és az ennek megfelelő szakmai és kereskedelmi hátteret biztosítsa.

 

Budapest, 2023. augusztus 15.

Nagy Attila
ügyvezető igazgató
AVIAN Systems

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!