VUE2

projektorok

Az új VUE2 projektorok a piac árérzékeny szegmensét vették célba. Az alacsonyan tartott árak mellett a minőség nem mellékes, amit a gyártói garancia hosszúsága (7 év) jól mutat. Kiváló, tapasztalt mérnökök tervezései a VUE2 3LCD-s technológiájú lézeres vetítők, amik kis karbantartási költséggel hosszú ideig stabilan üzemelnek. A teljesen zárt light engine kialakításnak köszönhetően nincsenek benne cserélhető légszűrők, mégis 100%-ban pormentes környezetben működik az eszköz. Mindegyik készülék rendelkezik keystone korrekcióval , VGA, HDMI, USB és mini jack inputtal, valamint RS232 és RJ-45 csatlakozóval. Kis méretükhöz képest nagy fényerővel rendelkeznek az egyes modellek, amiket 4 különböző családba sorolhatunk, mindegyikben fő csapásvonal az XGA, WXGA és WUXGA felbontás.

Installációs projektorok standard lencsével

Standard fix lencsék, amik 1.05-1.84:1 aránnyal rendelkeznek. Szintén ismérv a lencsesift vertikálisan és horizontálisan is. Fényerő 5000-6500 Ansi lumen közt mozog. Természetesen fontos installációs kritériumként ez is 360°-ban rugalmasan telepíthető.

Installációs projektorok short lencsével

Installációs projektor lévén már rendelkezik lencsesifttel. 360°-os rugalmas telepítési lehetőségének köszönhetően bármilyen környezetbe adaptálható. A lencsék 0,68-0.86:1 közötti aránnyal mozognak, nem cserélhetőek. A fényerő 4400 Ansitól 6500-ig terjed.

Hordozható projektorok

Egységesen 4000 Ansi Lumen fényerejű készülékek 3 felbontásban: XGA, WXGA, WUXGA. A standard optikák 1,37-1,78:1 arányok közt mozognak. A standard csatlakozók mellett plusz egy HDMI bemenetet is kapunk.

Ultrashort optikával szerelt projektorok

3500-5000 Ansi lumen közt mozog a fényerő, a lencsék 0,42:1 vagy 0,46:1 arányúak. A meglévő csatlakozók mellé plusz egy HDMI inputot szereltek.

Kérdésed merült fel? További információkra van szükséged?

Érdekel valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésedre. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!