+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vezérlőtermi megjelenítők

  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások
  4. /
  5. Vezérlőtermi megjelenítők

Az érthető képi információ alapkövetelménye a gyors átláthatóság.

A vezérlőközpontokban, diszpécserszobákban, ahol több felhasználó egyszerre kell, hogy értesüljön bizonyos eseményekről, a hagyományos asztali monitorok használata nem elegendő. Erre a feladatra fejlesztették ki a projektor vagy monitor falakat. Cégünk 1998 óta foglalkozik ipari megjelenítő falak telepítésével.

lcd monitorok egyeduralkodók a vezérlőtermi megjelenítők között

LCD monitorok

Az LCD monitork az utóbbi években nagy fejlődésen mentek keresztül az alkalmazott keret vastagsága, a szín- és fény homogenitás megtartása terén. Ennek köszönhetően jelenleg egyeduralkodó technológiát jelentenek a vezérlőtermi megjelenítők között. Mivel cégünk importőrként foglalkozik a Sharp-NEC és Christie Digital termékekkel, az LCD monitorok videófallá szervezésében is elmélyítettük ismereteinket, komoly tapasztalatra tettünk szert. Az LCD monitorokból épített falak könnyen installálhatóak, áruk elérhető, élettartamuk 3-6 év, a felhasználástól függően.

LED falak

A legfrissebb technológiát ezen a területen is a LED-falak jelentik. A direkt fénykibocsátó LED-ek alkalmazásával színhű, tökéletesen homogén, gyakorlatilag korlátlan méretű és arányú kép hozható létre. Azok a megoldások felelnek meg vezérlőtermi igényeknek, ahol a LED-ek fényereje a tartalomtól függően legalább modulonként külön vezérelhető, egyébként a kép hosszan tartó nézése fáradtságot, esetekben szemfájdalmat okoz. Élettartamuk jóval magasabb, mint az LCD monitoroké, és szerelhetőségük is jobb.

Mozik tervezése és kivitelezése LED falak
led a legfrissebb technológiát jelentik. Színhű, tökéletesen homogén, gyakorlatilag korlátlan méretű és arányú kép hozható létre

Vezérlők

A vezérlők tekintetében is szélesedett a skála az évek során. Meggyőződésünk, hogy egy vezérlőtermi környezetben nem elég pusztán összefűzni a kijelzőket egy bemeneti jellel. Az a megoldás a videófalak sajátja, kár, hogy átgyűrűzik az ipari területre. A kezdetetektől fogva a honi fejlesztésű Dexon vezérlőket ajánljuk vezérlőtermi megjelenítőinkhez, számos helyen megelégedéssel használják ezeket itthon. Ezek az eszközök kihasználják a megjelenítők fizikai felbontását, több külső forrást is meg tudnak jeleníteni, késedelem nélkül képezik le a változásokat, nem terhelik le a hálózatot és a vezérlőszámítógépet.

Nec Logo
Christie Logo
Dexon Logo

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!