+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Support

Támogatás a kezdetektől a használat végéig

Értékhozzáadó disztributorként az a célunk, hogy a kiváló minőségű termék mellé szakmai hátteret, felhasználói és üzemeltetési segítséget is nyújtsunk. Így az igény felmerésétől, a szakmai ajánláson, tervezésen keresztül az eladási utáni támogatásik (SLA) kiterjed a tevékenységünk.

audió-vizuális rendszerek kiépítéséhez pontos igényfelmérést végzünk

AV rendszerek igényfelmérése

Amíg egy beruházási igény eljut az ajánlatadási fázisig, egy sor olyan kérdés tisztázódik, amik az első megkeresés pillanatában még nem látszanak. Igyekszünk körültekintően, minden részletre kiterjedő információkat kapni, amik alapján a megbízható rendszer tervezhető. Ezen beszélgetések alatt megadjuk azokat a szakmai információkat is, amik segítik az érdeklődőt a döntései meghozatalában. Az igényfelmérés mindig egy kölcsönös kommunikációra épülő feladat a minél kielégítőbb eredmény elérése érdekében.

AV rendszerek tervezése

Mindig is fontosnak tartottuk hangsúlyozni, hogy a szakmai kompetencia egy rendszer terveiből egyértelműen kiolvasható. Egy jó rendszerterv a siker kulcsa, de a kudarc is legtöbb esetben a tervezés hiányára vezethető vissza. Ezért a tervezési feladataink elvégzése során minden tudásunkkal próbáljuk ötvözni a hosszú évek tapasztalatát az AV piacon megjelenő új technológiákkal, műszaki trendekkel, innovatív megoldásokkal. Egy AV rendszerterv jelentősen egyszerűsítheti a beszerzési folyamatokat, hiszen nem lehet mindenki audiovizuális szakember. A gondosan kidolgozott rendszerterv birtokában a beruházó vagy felhasználó biztos lehet abban, hogy azt kapja amit elképzelt, továbbá a beruházási volumen is pontosan meghatározható. Komplex beruházások tekintetében csapatunk a közvetlen tervezés koncipiáló-alkotó fázisában is részt vesz.

audió-vizuális rendszerek kiépítéséhez a kulcs a pontos rendszerterv
a sikeres audió-vizuális rendszer kiépítése után sem engedjük el ügyfeleink kezét

AV rendszerek támogatása

A vevővel való kapcsolat nem érhet véget a számla készítésekor. És itt nem elősorban a garanciális kötelezettségre gondolunk, hiszen az akár ki is adható külső szerviznek. Az AV rendszerek azonban bonyolultabb kiépítések annál, hogy a felhasználónak a telepítés után már ne legyenek időről-időre kérdései, esetleg átalakítási igényei. Egy nagyobb szervezetben az alkalmazottak cserélődése is azt eredményezi, hogy kell lennie egy külső szakértő csapatnak, akihez bármikor lehet fordulni. Ezt a célt szolgálják az eladás utáni támogatási szerződések. Ezek keretében határozható meg a rendelkezésre állás és hibaelhárítás határideje, a csereeszköz nyújtás lehetősége, időszakos és eseti karbantartások sűrűsége, feladatai, és még sok egyéb, igény szerint felmerülő kérdés.

Garanciális szerviz

AZ összes általunk importált gyártó garanciális szervizének kezelését mi látjuk el. Ez bizonyos márkáknál azt jelenti, hogy az Avian Systems a hivatalos szerviz (mint pl. ChristieDigital), vagy mi kezeljük a gyár felé a garanciális eseteket (pl. Vivitek, NEC, AMX). Garanciális probléma esetén egyik esetben sem kell egy ismeretlen, harmadik fél felé fordulnia partnereinknek.

az összes általunk importált gyártó szervizelését mi végezzük

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!