+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Speciális vetítéstechnika

  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások
  4. /
  5. Speciális vetítéstechnika
Avian Solutions
Számos helyen találkozhatunk látványelemként megjelenítőkkel: LED-falak, projektoros megoldások, monitorok. Gondoljunk itt a különböző sporteseményekre, koncertekre, vagy bármilyen TV-stúdióban rögzített show-műsorra.

Amit látunk, csak az egyik oldal, ami mögötte van, az a három tartópillér: munka, szakértelem és megfelelő eszközök. Ez a három találkozik össze az erre a célra létrehozott Avian Solutions-ben.

Képi élmény

Az Avian Solutions olyan attrakciók megtervezésére és létrehozására szakosodott, ahol a képi megjelenítés a legfontosabb eleme az esemény látványvilágának. A Christie Digital által gyártott Pandoras Box termékcsaládra, Christie projektorokra és kollégáink szakértelmére támaszkodva hozunk létre az adott attrakciót meghatározó képi élményeket.

Christie Pandoras Box Logo
Pandoras Box Software

Megbízható termék

Christie Pandoras box, mint a speciális vetítési installációk motorja. Megvásárolható akár szoftverként különböző számú liszenszekben. Lehet szó fixen telepített alkalmazásról, építészeti vagy művészeti installációról múzeumban vagy színházban, a Pandoras Box szoftver professzionális megoldást nyújt elérhető áron.

Összetett rendszerek

Ha komplett megoldás kell, a Pandoras Box Server az ideális választás, ami egy teljes, hardver-szoftver megoldás a különböző vetítési attrakciók vezérlésére. A felhasználási igénytől függően különböző konfigurációkban létezik, illetve az egyes szerverek összeköthetőek a minél nagyobb számú megjelenítő (projektor, monitor LED-fal) képi tartalommal való ellátására.

Server Front
Compact Player

Egyszerű megoldások

A Compact playerek kisebb attrakciók vezérlésre tervezett eszköz. Nagyon széles körben alkalmazható, hardver alapú média player ami méretben kicsi, de nagy a teljesítményében, megbízhatóságában.

Igényre szabva

A Widget designer egy professzionális vezérlő felület fejlesztő környezet, amivel igény szerint lehet létrehozni felhasználói felületet a vizuális részelemek vezérlésére. Különböző működési parancssorozatok rögzíthetőek, amikkel a show irányítása nagyon egyszerűvé válil. Mind a program, mind a vezérlőfelület a felhasználó igényei szerint alakítható ki vele.

Widget Designer Web

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!