+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Speciális AV technika és rendezvénytechnika

 1. Főoldal
 2. /
 3. Megoldások
 4. /
 5. Speciális AV technika és rendezvénytechnika

AVIAN Solutions, partnere a rendezvénytechnikában

Az Avian Solutions a rendezvénytechnikára specializálódott testvérvállalatunk, amely különböző eseményekhez, sportrendezvényekhez, koncertekhez és televíziós műsorokhoz kínál professzionális képi megjelenítési megoldásokat. Az Avian Solutions olyan attrakciók megtervezésére és létrehozására szakosodott, ahol a képi megjelenítés a legfontosabb eleme az esemény látványvilágának.

A Christie Digital Pandoras Box termékcsaládjára és projektoraira építve, egyedülálló, látványos vizuális élményeket hozunk létre. Az általunk képviselt technológia nemcsak nagy stadionokban és előadótermekben használható, hanem már kisebb helyszínek számára is elérhetők az olyan saját kép- és hangrögzítő megoldások és ministúdiók, amelyekkel kisebb események professzionális közvetítése is megoldható.

Avian Solutions
Christie Pandoras Box

Komplett rendezvénytechnikai rendszer az iparág vezetőjétől

A Christie Pandoras Box nem csupán egy média- és show-vezérlő rendszer, hanem a vizuális élmények terén elért újításaival mára már iparági standarddá vált, mindezt elérhető áron. A rendszer adaptálhatósága és skálázhatósága miatt egyaránt ideális választás lehet fix telepítésű projektekhez és művészeti installációkhoz múzeumokban, színházakban, valamint élő eseményekhezis. A Pandoras Box szoftverei és szerverei tökéletesen integrálódnak egymással, lehetővé téve, hogy a felhasználók maximálisan kihasználhassák a technológia nyújtotta lehetőségeket, legyen szó egyszerű egyképernyős bemutatókról vagy többképernyős, projekcióval térképezett showról.

Rendezvénytechnikai megoldásaink

Architekturális vetítés

Szabálytalan felületekre illeszkedő tökéletes dinamikus képi megjelenítés, mint például épületek és tárgyak.

Élő események

Kiváló minőségű, élethű képek élő eseményeken, még változékony kültéri körülmények között is strapabíró projektorokkal és erős video processzorokkal.

Videófalak

Dinamikus és interaktív videófalak létrehozása, LED és LCD kijelzőktől a tartalomkezelési megoldásokig.

Kupola megoldások

Lenyűgöző, immerszív élmények, amelyek évtizedeken át vonzzák a nézőket planetáriumokba és más nagy képernyős attrakciókba.

Christie Pandoras Box compact player

Folyamatos üzemre tervezett, bárki számára könnyen használható médialejátszás

A Christie Pandoras Box Compact Player nem csupán egy hardveralapú médialejátszó; ez egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely kis méretében hatalmas teljesítményt és megbízhatóságot rejt. A digitális reklámpanelektől kezdve modern múzeumokon át egészen az óceánjárók fedélzetéig számtalan környezetben megállja a helyét. Playlist funkciójának köszönhetően programozás nélkül képes több médiafájlt is egymás után lejátszani. Segítségével korlátlan számú Compact Player szinkronizálható és központilag irányítható, így többképernyős megoldások is könnyedén megvalósíthatók. A készülék szerverminőségű hardverekre épül, és 24/7-es folyamatos üzemre tervezték.

Vezérlés igényre szabva

A Christie Pandoras Box Widget Designer egy előrehaladott vezérlőfelület-készítő keretrendszer, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerűen összekapcsolva vizuális vezérlő elemeket, kifejezetten erre a célra szánt felhasználói felületeket és interakciós logikát hozzon létre. Még a programozásban nem jártas szakemberek számára is egyszerűen kezelhető. A felhasználók szinte bármilyen vezérlési forgatókönyvet létrehozhatnak. Egyszerűen lehet kapcsolatot teremteni szenzorokkal és adatforrásokkal, és az így kapott bemeneti adatok továbbíthatók bármilyen kimeneti protokollra.

  Speciális vetítéstechnika Igényre szabva

  Kapcsolódó termékeink

  Projektorok

  Projektorok

  Négy prémium projektormárkával, személyre szabott telepítési és karbantartási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére, hogy minden vizuális projektjét magasabb szintre emeljük.

  Mozitechnológia

  Vezérlés

  Programozható vezérlőrendszerek, amelyek összehangolják az audiovizuális eszközöket, világítást és épületgépészetet, egyszerűsítve a technológia kezelését.

  Kapcsolódó cikkek

  AMX Varia

  AMX Varia

  Az AMX Varia professzionális szintű érintőpaneleket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a felhasználási környezet egyedi igényeihez azáltal, hogy különféle viselkedési módokat (persona) ajánlanak. A Varia Personák olyan előre betöltött alkalmazások,...

  bővebben

  Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

  Érdekli valamelyik termékünk?

  Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!