+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Mozik tervezése és kivitelezése

Teljeskörű integrált mozi megoldások.
  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások
  4. /
  5. Mozik tervezése és kivitelezése

A digitális átállással kezdődött

2007 óta veszünk aktívan részt a mozi piacát érintő digitális átállásban. Mára az ország több mint 25 településén, közel 60 vetítőteremben működnek rendszereink. A telepített helyszíneket hálózati táveléréssel támogatjuk, karbantartási szolgáltatásunk akár 4 órás azonnali hibaelhárítást is biztosíthat a mozi üzemeltetőjének. Egyedülálló tapasztalatunk és kompetenciánk hátterében a CHRISTIE, GDC, DOLBY és XpanD gyártók állnak.

mozik tervezése kivitelezése Christie rendszereivel

A brand

A CHRISTIE önmagában garancia arra, hogy az iparági szereplők sikeresen végezzék szórakoztatóipari tevékenységüket úgy, hogy a technológia ne egy folyamatos felügyeletet igénylő problémaforrás, hanem egy csapatjátékos és megbízható partner legyen.

A tapasztalat

A Christie Digital a DCI szabályrendszer és technológia egyik megalkotója volt, közel száz éves szakmai tapasztalattal, bevezetve számos standard -ot a szakma számára. A fényforrásokat érintő átmenetben technológiai vezető, az RGB-lézert alkalmazó vetítők fejlesztője és gyártója.

Christie Input Panel
Gdc Cinema Server

A technológia

A GDC Technology tökéletes alap egy alacsony költségszinten üzemelő és rendkívül megbízható DCI vetítőrendszer megalkotásához. A tartalomkijátszó és tartalomkezelő mozitechnológia gyártásában picavezető pozíció biztosítja a folyamatos innovációt és hatékony műszaki támogatást – ezért is büszkélkedhet a GDC a legmagasabb számban telepített kijátszó és tartalomkezelő rendszerrel a világon.

A minőség

A mozis vetítőrendszereink megtervezésénél minden esetben az elérhető legfejlettebb megoldásokat alkalmazzuk úgy, hogy az adott üzemeltető partner alapvető elvárásainak megfeleljen és a moziszakma tradiciónális gyakorlata is érvényesülhessen. Ezért is nagy büszkeséggel képviseljük és szállítjuk a Dolby Professional Cinema üzletág termékeit és megoldásait, legyen az a jól ismert Dolby CP hangprocesszor vagy egy teljes hangrendszer.

Cp950 Left
Avian Solutions

A szakértelem

Komplett integrált megoldást keresel? Ragadd meg a moziba járó közönségét egy teljes moziélménnyel: lenyűgöző látvánnyal és hangokkal, a nézőtéren és az előcsarnokban egyaránt.
A speciális vetítéstechnikára szakosodott, prémium vetítőrendszereket szállító csapatunk teljes megoldást szállít a meghatározott beruházási tényezők mellett.
Az AVIAN Solutions csapata a moziipar jól ismert szereplője, többtermes mozikomplexum megtervezése a nulláról, vagy pusztán egy technológiai átállás a gépházban, az AVIAN Solutions a Te partnered.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!