+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Hybrid tárgyalók

  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások
  4. /
  5. Hybrid tárgyalók

A vezeték nélküli csatlakozás ma már alapkövetelmény.

Higiénikus, kényelmes és modern.

Hybrid tárgyaló

Korunk nagy kihívása a pandémia okozta változásoknak való megfelelés. Az irodai környezettel szemben támasztott követelmények az elsők között változtak meg. Az érintés nélküli, vagy érintkezés nélküli tárgyalók, a távkommunikáció, videókonferencia használata ma már követelmény. Ezek hozták létre a hybrid tárgyaló fogalmát. A hybrid tárgyalóban egyszerre van jelenléti és videókonferenciás részt vétel a megbeszélések során. Az otthonról dolgozó kollégák, vagy a távolban maradt üzletfelek így bekapcsolódhatnak a helyi beszélgetésbe, aktív részesei lehetnek annak.

A hybrid tárgyalók felszereltségének alapelemei a videókonferencia eszközök, a vezeték nélküli adatátviteli eszközök, illetve ezek kombinációja.

Vivitek NX-X300

Csatlakozás gombnyomásra

A Vivitek Novo termékcsalád használatával kivetíthetjük készülékünk képét, megoszthatunk képeket, videókat, fájlokat. A kollaboratív rendszer az összes általánosságban használt fájltípust támogatja. Az eszköz rendelkezik videó lejátszó funkcióval is, amellyel akár közvetlenül a készülékünkről, vagy akár youtube-ról streamelhetünk videót, valamint a felhőszolgáltatásokhoz való hozzáférés is rendelkezésre áll. A Novo eszközökön keresztül lehetőségünk van mobileszközünk kamerájának a képét is megjeleníteni. A készülék rendelkezik beépített böngészővel, amellyel bármilyen weboldalt megnyithatunk. Egy kiegészítő eszköz, a Launcher használatával az előadógépre nem kell installálni semmiféle szoftvert a csatlakozáshoz! A szoftveres installáció szükségessége sok esetben jelentette a gátját a vezetéknélküli képátvivő eszköz használatának.

Vezeték nélkül, bármilyen platformról

Jelenleg ajánlatunk csúcsát ebben a kategóriában WolfVision Cynap jelenti. Ez az eszköz már nem csupán egy kiegészítője az előadásnak, hanem a tárgyaló központi eleme, amihez a megjelenítők és a forrás eszközök csatlakoznak. Nem csupán az előadásanyag megjelenítésében segít, hanem a források megfelelő kihasználásában, az előadás menedzselésében és rögzítésében is. Felhasználási módja nagyon sokrétű, és nem igényel szoftveres installációt, legyen szó iOS, Android, vagy Windows rendszerről.

Cynap
Cynap Front Side 4 Antennen

Videókonferenciával együtt

Szerencsés esetben a vezeték nélküli jelátvitel kombinálódik a videókonferencia képességgel. Ilyen eszköz az iQBoard JoinOne AVY-200 jelű terméke, ami egyben egy 4K felbontású kamera, hangszóró és mikrofontömb, illetve Zoom, Skype, Teams kliens.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!