+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Hibrid tárgyalók

  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások
  4. /
  5. Hibrid tárgyalók

Agilis, high-tech és humán centrikus hibrid tárgyalók az AVIAN Systemstől

A hibrid irodák ma már alapvető eszközökként szolgálnak az üzleti munkavégzésben, lehetővé téve a vállalatok számára az operatív költségek csökkentését. Ebben a folyamatosan változó munkakörnyezetben, ahol az alkalmazottak állandó mozgásban vannak az iroda és az otthon között, a kiváló minőségű képi megjelenítés, kristálytiszta hangzás és könnyű kezelhetőség még inkább kiemelten fontos a tárgyalók és kollaborációs terek tervezésénél.

Prezentációs rendszereinket ajánljuk a legkisebb tárgyalótól egészen a legnagyobb előadókig

Hibrid tárgyalók az
AVIAN Systems-től

A vállalatának specifikus igényeinek mélyreható elemzését követően személyre szabott, optimalizált megoldásokat kínálunk a hibrid iroda kialakításához. Az AVIAN Systems magas színvonalú technológiák és berendezések széles skáláját, valamint komplex, kulcsrakész megoldásokat kínál, biztosítva ezzel projektjének magas színvonalú, hatékony megvalósítását.

Igényre szabott megoldások

Kis irodáktól nagy tárgyalókig alapos felméréssel személyre szabott javaslatokat és megoldásokat kínálunk.

Komplex rendszerek mérnöki precizitással

A vizuális és audiotechnológiai elemektől kezdve egészen a speciális tárgyaló megvilágításig funkcionalitást viszünk munkaterületeire.

Üzembiztos működés támogatással

Eladás utáni SLA-megállapodásokkal meghatározott időn belül garantált hibaelhárítást és rendszeres karbantartást biztosítunk.

Christie CP2308

Milyen a korszerű hibrid tárgyaló technikai felszereltsége?

A megbeszélések hatékonyságának növelése érdekében elengedhetetlen a nagy felbontású kijelző, a professzionális kamera rendszere, és a kristálytiszta mikrofon. Ezek garantálják, hogy akár egy 20 fős tárgyalóban is mindenki egyformán jól hallható legyen egy online megbeszélésen. Az interaktív táblák pedig a közös gondolkodás egy teljesen új szintjét nyitják meg. Hibrid tárgyalóinkat a legkorszerűbb nagyteljesítményű videókonferencia eszközökkel és vezeték nélküli adatátviteli technológiával látjuk el.

A modern hibrid tárgyaló alapvető követelményei

\

Felvétel és streaming

Megbízható felvétel és streamelés, tiszta videó- és audióanyag rögzítés és megosztás.

Hálózat menedzsment

Stabil és biztonságos infrastruktúra, hatékony adatkezelés és adminisztráció.

Videókonferencia

Platformfüggetlen, kiváló kép- és hangminőségű videokonferencia.

IT biztonság

A komplex adatvédelmi követelményeknek megfelelő IT biztonsági megoldások.

Az irodai flexibilitás új mércéje: Platform- és eszközfüggetlen megoldások

A BYOM (Hozd Magaddal a Saját Megbeszélésedet) koncepció a BYOD evolúciójaként újítja meg a hibrid munkakörnyezetet. Munkavállalók ma már nem csak saját eszközt, hanem kedvenc konferencia-platformot is választhatnak, mint például a Teams, Webex vagy Zoom. Ennek szellemében alakítjuk ki hibrid irodáinkat. Ajánlatunk csúcsterméke a WolfVision Cynap, ami tárgyalóink központi eleme; nem csak megjelenít, de menedzsel és rögzít is, mindenféle szoftveres installáció nélkül.

A High Angle Shot Of Lens, Headphones, Gimbal, And Phone
iQBoard

Azonnali tartalommegosztás bármilyen eszközről egyetlen gombnyomással

Multimédiás megosztás, felhőalapú streamelés és vezetéknélküli csatlakozás anélkül, hogy bármilyen szoftvert telepíteni kellene. Ezek a korszerű kollaborációs funkciók, beleértve a mobilkamerák képeinek élő közvetítését és a beépített böngészővel történő webes böngészést, együttesen alkotják a Vivitek Novo termékcsalád magját, amely az üzleti együttműködés teljesen új dimenzióját nyitja meg. A kollaboratív rendszer az összes gyakran használt fájltípust támogatja. Az eszköz rendelkezik videó lejátszó funkcióval is, amellyel akár közvetlenül a készülékünkről, vagy akár Youtube-ról streamelhetünk videót, valamint a felhőszolgáltatásokhoz való hozzáférés is rendelkezésre áll.

A videokonferencia ma már alapkövetelmény

Amikor a kristálytiszta 4K képminőség találkozik az éles audióval, az eredmény nem csupán egy átlagos online megbeszélés. Képzeljen el egy eszközt, ami egyszerre kompatibilis a Zoom-mal, Skype-pal és Teams-szel. Így már nem kell választania a vezeték nélküli jelátvitel és a magas színvonalú videókonferencia között. Ezt a megoldást az iQBoard JoinOne AVY-200 kínálja, megkönnyítve ezzel az üzleti együttműködést.

IQBoard videokonferencia eszközök

Kapcsolódó megoldások

Tárgyaló foglaló

Tárgyalófoglaló rendszer

Számítógépről és érintőképernyőről egyszerűen kezelhető AMX tárgyaló foglaló rendszer Office exchange és Google Calendar összeköttetéssel.

Konferenciatechnika az AVIAN Systemstől

Konferenciatechnika

Prezentációs rendszerek, összenyitható tárgyalók és komplex av rendszer megoldások irodaházakba és oktatási intézményekbe.

Digitális megállító táblák a kereskedelemben

Digital signage

Nagyfelbontású kijelzők teljesítményre tervezve kereskedelmi, vállalati kommunikációs és köztéri alkalmazásokra.

Kapcsolódó referenciák

Dote tanulószobák

A Debreceni Orvostudományi Egyetem minta értékű tanulószobák létrehozása mellett döntött.

Kapcsolódó cikkek

Videókonferencia eszközök

Videókonferencia eszközök

A biztonsági követelményeknek is megfelelő hatékony üzleti megbeszélések egyik kulcs kifejezése a hybrid tárgyaló. A résztvevők egy része fizikailag is jelen van, de az eszközpark lehetőséget ad a kívülről való bejelentkezésre, a távol levőkkel való hatékony együttműködésre is.

bővebben
Wolfvision Cynap termékcsalád

Wolfvision Cynap termékcsalád

Minden az egyben prezentációs, kollaboratív és tudás megosztó rendszerek az oktatásban és az üzleti életben. Osztálytermekbe, tárgyalókba és konferenciákhoz.

bővebben

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!