+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

AV rendszerek tervezése, kivitelezése

Irodaházakba, előadótermekbe
  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások
  4. /
  5. AV rendszerek tervezése, kivitelezése

Teljeskörű AV rendszer megoldások

Tervezés, kivitelezés, felügyelet és szakértői támogatás

Az ország egyik vezető AV rendszerintegrátoraként teljes körű audiovizuális megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére – az első tervezési konzultációtól, az üzembe helyezésen át egészen a karbantartásig. Több mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött számos komplex audiovizuális rendszer telepítését és üzembe helyezését végeztük el.

Szolgáltatásaink a tanácsadástól és tervezéstől, a telepítésen és programozáson át a végfelhasználói oktatásig és karbantartásig terjednek, így az egész folyamatot lefedjük. Az AVIAN Systems AV rendszerei a legkülönfélébb iparágakban bizonyítottak már, többek között a vállalati szektorban, az oktatásban és a sportban is.

Prezentációs rendszereinket ajánljuk a legkisebb tárgyalótól egészen a legnagyobb előadókig

Az összehangolt tervezéstől a hatékony oktatásig

Az AV rendszer tervezésének teljes folyamata

Tervezés

Ügyfél-specifikus, költséghatékony és modern AV rendszerek tervezése, integrálva az összes kapcsolódó társrendszert.

Szerelés és Beüzemelés

Professzionális telepítés és tesztelés, az ügyfél szakértőivel szoros együttműködésben, határidőre.

Oktatás

Célirányos, személyre szabott képzések az új technológiák gyors és hatékony elsajátításáért.

Műszaki támogatás

Gyors hibaelhárítás, kiterjesztett garancia és csereeszköz, rendszeres karbantartással és szakértői támogatással.

AV rendszerek teljes spektruma

Christie CP2308

Prezentációs és videokonferencia rendszerek

Az egyszerű kollaborációs terektől (huddle spaces) a grandiózus előadótermekig, kifinomult prezentációs rendszereinkkel magasabb szintre emeljük a kommunikációt. Akár helyben, akár távolról dolgozik csapata, könnyedén megoszthatják gondolataikat vagy bevonhatják a távoli kollégákat is a munkába. Kínálatunkban széles skálán mozogva találhatók interaktív monitorok, fejlett videókonferencia eszközök, vezeték nélküli jeltovábbítók és intelligens asztali csatlakozók, hogy minden kommunikációs igényt kielégítsünk.

Összenyitható tárgyalók

A tér optimalizálásának mesterei vagyunk; kialakítunk olyan tárgyalókat, melyeket önállóan és együttesen is lehet használni. Az egyszerűség jegyében tervezett megoldásaink lehetővé teszik az eszközök intuitív csoportosítását egy központi kezelőfelületről, miközben az egyes tárgyalók szétválasztása vagy összekapcsolása is könnyedén automatizálható.

A High Angle Shot Of Lens, Headphones, Gimbal, And Phone
Tárgyaló foglaló

Komplex irodaházak AV rendszerei

A nagy irodakomplexumokban alapvető, hogy a tárgyalók szinkronban, zökkenőmentesen működjenek. A Harman AMX eszközeink segítségével prémium szintű, komplex audió-vizuális rendszereket alakítunk ki, amelyek magukban foglalják a teremfoglaló rendszert, központi adattárolást, források egyszerű megosztását, valamint az optimális és biztonságos jeltovábbítást. Mindezt teljesen rugalmasan, hogy minden igénynek maradéktalanul eleget tudjunk tenni.

Speciális vetítési megoldások, rendezvények

Színpadi produkciók, múzeumi attrakciók vagy sportesemények: specializált audió-vizuális megoldásaink az eseményeket látványosabbá és emlékezetesebbé teszik. A Christie Digital termékeivel, amelyek mind a megjelenítésben, mind a videóvezérlésben kiemelkednek, biztosítjuk az esemény sikerét. Az Avian Solutions célja éppen ilyen egyedi projektek magas színvonalú kivitelezése, tapasztalt és szakképzett csapatunkkal.

Müpa előcsarnok

Kapcsolódó termékeink

Projektorok

Projektorok

Négy prémium projektormárkával, személyre szabott telepítési és karbantartási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére, hogy minden vizuális projektjét magasabb szintre emeljük.

Monitorok

Monitorok

Nagyképernyős kijelzőink kiváló üzemidővel és megbízhatósággal tökéletesek tárgyalókhoz és vezérlőtermekhez.

Vezérlés

Vezérlés

Programozható vezérlőrendszerek, amelyek összehangolják az audiovizuális eszközöket, világítást és épületgépészetet, egyszerűsítve a technológia kezelését.

Kapcsolódó referenciák

Müpa előcsarnok

Büszkék vagyunk hogy hozzájárulhattunk az ország legnagyobb állandó koncerthelyszínének és klasszikus zenei, kulturális fellegvárának, a Művészetek Palotája előcsarnokának modernizálásban.

Holokauszt Emlékközpont

Egyik parnerünk telepített egy komplett mmúzeumi mgejlenítő rendszert a Holocaust Emlékmúzeumba, kizárólag Casio projektorokkal.

Dote tanulószobák

A Debreceni Orvostudományi Egyetem minta értékű tanulószobák létrehozása mellett döntött.

Kapcsolódó cikkek

AMX Varia

AMX Varia

Az AMX Varia professzionális szintű érintőpaneleket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a felhasználási környezet egyedi igényeihez azáltal, hogy különféle viselkedési módokat (persona) ajánlanak. A Varia Personák olyan előre betöltött alkalmazások,...

bővebben

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!