+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Megoldások

  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások

Pontosan az igényeire szabott audiovizuális rendszerek

Cégünk audiovizuális rendszerek tervezésével és implementálásával foglalkozik, széles körű megoldásokat kínálva a digitális jelzőtábláktól a mozi-technológiáig. Nagy tapasztalattal rendelkezünk speciális rendszerek tervezésében és egyedi igények kielégítésében. Komplex támogatást nyújtunk az igényfelméréstől az utólagos karbantartásig. Ügyfeleinknek garanciális probléma esetén sem kell harmadik félhez fordulniuk.

Audio-vizuális rendszerek

AV rendszerek tervezése, kivitelezése

Az ország egyik vezető AV rendszerintegrátoraként teljes körű audiovizuális megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére – az első tervezési konzultációtól, az üzembe helyezésen át egészen a karbantartásig.

Digitális megállító táblák a kereskedelemben

Digital signage

Digital signage megoldásainkkal a boltok és irodák pontjain lévő kijelzők interaktívvá és informatívvá válnak, de a rendszer használható márkaépítésben, globális kommunikációban és alkalmazotti kapcsolatokban is.

Konferenciatechnika az AVIAN Systemstől

Konferenciatechnika

A videokonferencia eszközök új dimenziót nyitnak a tárgyalásokban, lehetővé téve, hogy külső résztvevők is ugyanolyan hatékonysággal vegyenek részt, mintha fizikailag jelen lennének.

Tárgyalótermi eszközök

Hibrid tárgyalók

A hybrid tárgyalóban egyszerre van jelenléti és videókonferenciás részvétel a megbeszélések során. Az otthonról dolgozó kollégák, vagy a távolban maradt üzletfelek így bekapcsolódhatnak a helyi beszélgetésbe, aktív részesei lehetnek annak.

Tárgyaló foglaló

Tárgyalófoglaló rendszer

Elkerülni a káoszt, kezelhetővé tenni a tárgyalók menedzselését – mindezt bármely felhasználó által, a számítógép előtt ülve, vagy a tárgyalónál állva. Ezt nyújtja az AMX tárgyaló foglaló érintőképernyős felülete.

Vezérlőtermi megjelenítők

Vezérlőtermi videófalak

A vezérlőközpontokban, diszpécserszobákban, ahol több felhasználó egyszerre kell, hogy értesüljön bizonyos eseményekről, a hagyományos asztali monitorok használata nem elegendő. Erre a feladatra fejlesztették ki a projektor vagy monitor falakat.

Mozitechnológia

Mozitechnológia, kivitelezés és tervezés

Az ország több mint 25 településén, közel 60 vetítőteremben működnek rendszereink. A telepített helyszíneket hálózati táveléréssel támogatjuk, karbantartási szolgáltatásunk akár 4 órás azonnali hibaelhárítást is biztosíthat a mozi üzemeltetőjének.

Speciális vetítések

Speciális AV technika és rendezvénytechnika

Az Avian Solutions a rendezvénytechnikára specializálódott testvérvállalatunk, amely különböző eseményekhez, sportrendezvényekhez, koncertekhez és televíziós műsorokhoz kínál professzionális képi megjelenítési megoldásokat.

Disztribúció

Disztribúció

Cégünk 1995 óta képviseli a NEC projektorokkal, monitorokkal foglalkozó üzletágágát, így importőrként és magyarországi vezérképviseletként forgalmazza a NEC ezen eszközeit. Nemzetközi szakmai elismertségünknek köszönhető, hogy több világcég is megtisztel minket bizalmával.

Support

Support

Értékhozzáadó disztribútorként az a célunk, hogy a kiváló minőségű termék mellé szakmai hátteret, felhasználói és üzemeltetési segítséget is nyújtsunk. Így az igény felmerésétől, a szakmai ajánláson, tervezésen keresztül az eladási utáni támogatásik (SLA) kiterjed a tevékenységünk.