+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

WolfVision Cynap Core Pro

Érintkezés- és akár érintésmentesen a munkában

A pandémia okozta egészségügyi elvárások és óvintézkedések még inkább előtérbe helyezik egy olyan irodai környezet kialakítását, ahol az emberek érintkezés nélkül tudnak egymással kommunikálni. Ennek egyik megoldása a távkommunikáció, amikor videokonferencia rendszeren keresztül beszélgetünk. Az érintésmentes tárgyaló ennél egyel szigorúbb követelményt támaszt, miszerint a tárgyaló AV-berendezéseit úgy lehessen használni, hogy ne kelljen semmihez sem nyúlni, maximum a saját mobil eszközünkhöz.
Az Avian Systems egy sor olyan megoldást ajánl, amik elősegítik az ilyen környezetek kialakítását. Ilyenek pl. a WolfVision Cynap kollaborációs családja – mely a legpraktikusabb irodai megoldások közt szerepel, az AMX BYOD megoldása – segítségével külső eszközzel is irányíthatunk AMX vezérelt rendszert, valamint a Christie AirScan- ami érintés nélküli interaktivitást tesz lehetővé.

A Cynap tökéletes megoldást jelent a vezeték nélküli képátvitel terén a tárgyalókban és előadótermekben. A termékkör eddig is jól felépített volt, azonban hogy mindenki megtalálja a neki tökéletes modellt a WolfVision egy újabb köztes terméket jelentetett meg a Cynap és a Cynap Core között. A Cynap Core Pro ugyan úgy rendelkezik minden tulajdonsággal, amivel a Core, azonban még kapott egy vezetékes HDMI bemenetet, ami ideális azoknak, akik dokumentum kamerát is használnak, vagy vezeték nélküli csatlakozás mellett egy vezetékes lehetőséget is meg szeretnének tartani, így a Core Pro az egyik legsikeresebb Cynap lehet.

Cynap Core Pro Front Main

A Cynap család szoftvere már eddig is rengeteg szolgáltatást tartalmazott, úgy mint split screen, flipchart mode, Zoom és Teams meeting kliens, streaming, integrált média és dokumentum player. A cynap Core Proval egyidőben pedig új firmware jelenik meg új funkciókkal.

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!