+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Megérkeztek a kínálatunkba az EIZO grafikai és orvosi monitorok

  1. Főoldal
  2. /
  3. Hírek
  4. /
  5. LCD kijelzők
  6. /
  7. Megérkeztek a kínálatunkba az EIZO grafikai és orvosi monitorok
Az 50 éves szakmai múlttal büszkélkedő japán EIZO márka monitorjai az orvosdiagnosztika, a grafikai és filmes munkák speciális igényeire lettek tervezve. A magas minőség mellett skálázhatóság jellemzi őket, így a grafikai feladatokon túl számos más területen alkalmazhatók. A kifejezetten orvostudományi területek számára fejlesztett RadiForce szürkeárnyalatos és színes orvosi monitorjai DICOM® szabvány szerinti kalibrálási képességgel rendelkeznek. Termékeiket magas iparági specializáció és megbízhatóság jellemzi, éppen ezért egy igazán kedvelt márkának számít. Örömmel tudatjuk, hogy 2023 év végén két EIZO termékcsaláddal is bővítettük kínálatunkat, ami így még több felhasználói igényt képes kielégíteni.

Viszonteladója lettünk az EIZO márkának

Az AVIAN Systems-nél azon dolgozunk, hogy termékpalettánkkal maradéktalanul kiszolgáljuk az audiovizuális igényeket. E cél eléréséhez szakmai tapasztalatunkat felhasználva már számos gyártóval kötöttünk partneri megállapodást, így ügyfeleink részére a leginkább személyre szabott megoldásokat tudjuk biztosítani. Ebben a folyamatban kiemelkedő esemény volt, hogy 2023 decemberétől hivatalosan is a kiváló minőségű, EIZO márkájú RadiForce és ColorEdge termékcsaládok magyarországi forgalmazójává váltunk.

A diagnosztika szolgálatában: RadiForce orvosi monitorok

A tökéletes képalkotás érdekében a RadiForce orvosi monitorok szürkeárnyalatos és színes változatai 1-től 12 megapixelig terjedő felbontásban kaphatók. A teljes termékcsalád támogatja a DICOM® standard alapján történő kalibrációt, amelyet speciális funkciók egészítenek ki, mint a többképernyős felhasználási mód, jelenlét érzékelő vagy a work-and-flow technológia, amelyek együttesen biztosítják az orvosi diagnosztikában elengedhetetlen tökéletes képmegjelenítést. Az EIZO orvosi monitorjai kiemelkedően tiszta képükkel gondoskodnak arról, hogy semmi ne maradjon észrevétlen. Ezt a célt szolgálják az EIZO által fejlesztett egyedi szoftverek is, a RadiCS és a RadiNET, amelyek elősegítik a termékek funkcióinak kifinomult összehangolását. Bővíthetőségük és kompatibilitásuk lehetővé teszi a könnyű integrálást és a későbbi fejlesztéseket egyaránt. 

A 2023-as év végén már 14 darab EIZO RadiForce DICOM® monitort biztosítottunk egy belföldi egészségügyi intézmény részére. Ennek eredményeképpen a 2024-es évben már ezek az eszközök is részt vesznek a diagnosztikai eljárásokban. 

ColorEdge termékcsalád a grafikai munkák élén 

Az EIZO nem csupán az orvostudomány számára kínál speciális technológiával rendelkező monitorokat. Egyes felhasználási területek, mint a grafikai és filmgyártási munkák, különösen kifinomult vizuális megjelenítést igényelnek, így az AVIAN mozitechnológiai portfólióját kibővítettük az EIZO ColorEdge termékcsaládjával is. Ezek a monitorok tökéletesen illeszkednek az AVIAN víziójába, miszerint magas műszaki színvonalú és prémium audiovizuális termékeket kínálunk. A ColorEdge termékcsalád maximális grafikai élményt biztosít az első osztályú színtér-lefedettséggel rendelkező monitorokkal. A magas képminőséghez és a gazdagon telített színekhez hozzájárul az egyszerű és veszteségmentes hardverkalibráció is.

AVIAN EIZO Coloredge monitor

Számos felhasználási területen hasznosíthatók, mint például

  • grafikai munkák,
  • utómunkálatok,
  • tartalomgyártás,
  • filmgyártás.

EIZO monitorok az AVIAN Systemstől

Az EIZO monitorokat 5 év gyári garanciával kínáljuk, ami biztosítja a vásárlót a termék magas színvonaláról. 

Nem kell aggódnia a külföldi beszerzésekkel járó kockázatok miatt, az AVIAN Systems-nél a gyártóval azonos feltételek mellett biztosítjuk az EIZO monitorokat.

Ha szívesen megismerné személyesen is az EIZO monitorokkal, örömmel tájékoztatjuk, hogy terveink szerint 2024 végén nyílt napot szervezünk. További részletekkel később szolgálunk, ezért kérjük figyelje közösségi média oldalainkat a friss információkért. Amennyiben bizonytalan abban, hogy melyik monitor lenne az ideális az Ön számára, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk bármely elérhetőségünkön, ahol tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a céljainak legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Kapcsolódó termékek

EIZO ColorEdge kijelzők

EIZO LCD monitorok

A japán EIZO monitorokat széles körben alkalmazzák az orvoslás, az ipar és a grafika területén, a világ számos országában. Magas kompatibilitásuk és skálázhatóságuk mellett, megbízhatóságuk is kimagasló. RadiForce termékcsaládja kifejezetten az orvostudomány követelményeinek megfelelően lett kialakítva, így megoldásai kényelmesek és minden igényt kielégítenek.

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!