+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

A Jupiter ultraszéles LCD kijelzőin semmilyen adat nem marad rejtve

 1. Főoldal
 2. /
 3. Hírek
 4. /
 5. LCD kijelzők
 6. /
 7. A Jupiter ultraszéles LCD kijelzőin semmilyen adat nem marad rejtve

Számos ipari alkalmazásban, mint például a légiforgalmi irányításban is, a folyamatok nyomon követése érdekében fontos a nagy adatmennyiség egyidejű megjelenítése. Ugyanilyen lényeges lehet a megbízható jelkapcsolattal rendelkező konferencia technológia, ami képes lebontani a cégcsoportok közötti térbeli és időbeli határokat. Az amerikai gyártmányú Jupiter termékei között számos vezérlőtermi és konferenciatechnikai eszköz közül választhat, amelyek egészen biztosan illeszkednek audio-vizuális céljaihoz. Ultra széles LCD kijelzői határtalan interaktivitást kínálnak.

A Jupiter ultraszéles LCD kijelzőin semmilyen adat nem marad rejtve

Bemutatkozik a Jupiter

Az amerikai Jupiter cég a modern és megbízható megoldások vezető szolgáltatójaként van jelen az audiovizuális termékek globális piacán. Innovatív valós idejű együttműködési és vizualizációs technológiájuk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a világ bármely pontjáról zökkenőmentes legyen az együttműködés. A cég több mint négy évtizedes szakmai tapasztalatának, innovatív gondolkodásmódjának köszönhetően a Jupiter, mint a piac egyik kedvelt és elismert szereplőjeként van jelen.

  Minden adat egy helyen az ultra széles kijelzőkön

  A Jupiter 21:9-es 5K felbontású LCD vezérlőtermi kijelzői magas színvonalú vizuális élményt és interaktivitást kínálnak. Bővített felhasználói funkcióinak köszönhetően egyszerűen és gördülékenyen integrálhatók a meglévő hardver- és szoftverrendszer modellekbe. A rugalmas firmware-architektúra támogatja a gyors és egyszerű integrálást a meglévő rendszerekbe.

  Az ultraszéles kijelző lehetővé teszi több adat egyidejű megjelenítését, ezzel is minimalizálva a képernyőterület takarását. Az 5K felbontásnak köszönhetően a kisebb elemek is tisztán, maximális vizuális élménnyel jelennek meg. Használatuk lehetővé teszi a holisztikus gyártásoptimalizálás kialakítását.

  Vezérlőtermi megoldások a Jupiterrel
  Vezérlőtermi megoldások a Jupiterrel

  Kínálatunkban megtalálható a Pana 81, Pana 105 és Pana 34 LCD kijelzők, amelyek együttesen és külön-külön is sokoldalú lehetőségeket kínálnak.

  A Pana 105 11 milliónál is több pixellel biztosítja a maximális felhasználói élményt. Akár egyetlen érintéssel indítható az együttműködés a SimplaShare technológiának köszönhetően.
  A precíziós fémhálós kapacitív érintéses kialakítás által a Pana 81-gyel a vezérlés gyors és egyszerű. Akár arccal felfelé, asztalként elhelyezve is használható, ezzel még több interakciós lehetőséget kínál az audiovizuális megoldások világában.
  Végül, de nem utolsósorban a Pana 34 ultra széles LCD kijelző ezredmásodperces válaszidővel nem ismer lehetetlent. Az akár 124 fokot is átölelő, gyönyörűen tiszta képet adó kamerája és 24 watt teljesítményű egyedileg tervezett hangszórórendszere leszámol a térbeli határokkal.

  Rugalmas és bővíthető videofal-processzor

  A megbízható és modulárisan felépülő Jupiter videofal-processzorok bármilyen méretkonfigurációra bővíthetők, így akár egy globálisan, több csapat által használt videofalrendszert is létrehozhat. A szoftver összekapcsolja az összes tartalmi eszközt, ezzel támogatva a valós idejű adatcserét a vezérlőtermen belül, valamint azon kívül.

  A Jupiter termékei teljesen IP alapú, strukturált belső LAN általi videójel továbbítással rendelkeznek. Moduláris kialakításuknak köszönhetően bármikor egyszerűen tovább bővíthetők egyéb Jupiter termékekkel, függetlenül attól, hogy a processzor melyik sorozatból származik. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a zökkenőmentes integrálódást és a fokozatos bevezetést a meglévő infrastruktúrába.

  Megbízható hazai disztribútor

  Az AVIAN Systems-nél a Jupiter termékek hazai disztribútoraként megbízható szakmai háttérrel kínáljuk a gyártó audiovizuális eszközeit. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így tudjuk, hogy tervezzük meg és kivitelezzük az ön igényeihez illeszkedő audiovizuális technológiát. A Jupiter termékeire teljes körű gyári garanciát biztosítunk, így a szervizelés is egyszerű és gyors. Legyen szó bármilyen speciális audiovizuális technika kialakításáról, az AVIAN Systems-nél megvalósítjuk a céljainak megfelelő vezérlőtermi videofal- vagy konferenciatechnikát az amerikai Jupiter termékeit felhasználva.

  Kapcsolódó termékek

  Jupiter LCD kijelzők

  Jupiter LCD monitorok

  Az új Jupiter 21:9-es 5K felbontású LCD vezérlőtermi kijelző magas színvonalú vizuális élményt és megnövelt interaktivitást nyújt a felhasználók számára, ezzel innovatívan gazdagítva a folyamatfelügyeletet. Kifinomult technológiai fejlesztésekkel és bővített felhasználói funkciókkal rendelkezik, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak a meglévő hardver- és szoftverrendszerek ökoszisztémájába.

  További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!