+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Használd saját eszközödről a telepített AV megoldásokat!

  1. Főoldal
  2. /
  3. Hírek
  4. /
  5. Videokonferencia eszközök
  6. /
  7. Használd saját eszközödről a telepített AV megoldásokat!

Az AMX egy olyan UC platformtól független megoldást nyújt a felhasználóknak, amivel könnyedén tudnak kapcsolódni a telepített audiovizuális megoldásokhoz.

Az UC host és a vendégplatform integrálása

1. Hozz másik UC platformot a tárgyalóba

Ha a felhasználónak a vállalati szabványtól eltérő UC platformot kell, hogy használjon, leggyakrabban webes vagy software-es megoldás felé fordulnak, amit a laptopon keresztül érnek el. Ez korlátozza a felhasználói élményt a laptop képességei szerint. Az ideális megoldás a felhasználó felhatalmazása lenne hogy a tárgyalóban telepített technológiát (kamera, mikrofon, hangszóró) használhassa a hívásban, függetlenül az UC-tól. Az AMX Conferencing Connectivity and Transport Kit (CTC-1402) rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, hogyan fognak kommunikálni, ahelyett, hogy egy adott platformra korlátozná őket

AMX BYOM
2. Felbontás támogatás és videoskálázás

Ha a felhasznló eszköze nagyobb felbontást küld, mint amennyit a telepített eszköz képes fogadni, az eszköznek le kell skáláznia a felbontást. Ha ennek az ellenkezője történik, a képet úgy kell méretezni, hogy a lehető legjobb minőségben jelenjen meg. Ez nem csak a képminőség szempontjából fontos, hanem a megszakításokat is kiküszöbölheti. Az AMX CT Kits egy egyszerű megoldás, amely számos személyes eszközről elvégzi az automatikus méretezést. A CT Kitek több csatlakozóval rendelkeznek a hordozható eszközökhöz, valamint szobai gazdaeszköz

3. Automatikus műveletek

A meeting csúszások csökkentése érdekében a hordozható tartalomnak automatikusan meg kell jelennie a helyiségben fizikai kapcsolat létrejövetelekor. Ez magában foglalja a kijelző vagy a projektor bekapcsolását, a tartalom elküldését és a videó felbontásra vonatkozó skálázást is. AMX CT Kit oldja meg ezt az automatikus műveletet a mellett, hogy automatikusan visszaállítja a rendszert az alap állapotba miután a hordozható eszközöket levállasztották.

4. USB megosztás

Ha a tárgyalóban lévő AV eszköz USB-csatlakozással rendelkezik, fontos, hogy a hordozható eszköz hozzáférjen. Az AMX CT Kitet használva, ha egy hordozható eszközt csatlakoztatunk egy olyan tárgyalóban, ahol beépített soundbar, kamera, valamint billentyűzet és egér található, az USB audio automatikusan elküldésre kerül a soundbarra, a kamera használható webkonferenciákhoz, a billentyűzet és az egér pedig már elérhető a hordozható eszköz által szállított tartalom kezeléséhez. Ha USB-perifériák csatlakoznak a CTKithez, akkor ezek automatikusan a hordozható készülékre kerülnek.

AMX BYOM-system

Az AMX Connectivity and Transport (CT) Kitek adót és vevőt is tartalmaznak. Az adó több csatlakozóval rendelkezik és jellemzően az asztal alá van szerelve, az asztal tetején keresztül érhető el pl HydraPorton keresztül.

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!