+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Érintés vagy érintkezés mentes tárgyaló

  1. Főoldal
  2. /
  3. Hírek
  4. /
  5. Videokonferencia eszközök
  6. /
  7. Érintés vagy érintkezés mentes tárgyaló

A pandémia okozta egészségügyi elvárások és óvintézkedések még inkább előtérbe helyezik egy olyan irodai környezet kialakítását, ahol az emberek érintkezés nélkül tudnak egymással kommunikálni. Ennek egyik megoldása a távkommunikáció, amikor videokonferencia rendszeren keresztül beszélgetünk. Az érintésmentes tárgyaló ennél egyel szigorúbb követelményt támaszt, miszerint a tárgyaló AV-berendezéseit úgy lehessen használni, hogy ne kelljen semmihez sem nyúlni, maximum a saját mobil eszközünkhöz.
Az Avian Systems egy sor olyan megoldást ajánl, amik elősegítik az ilyen környezetek kialakítását. Ilyenek pl. a WolfVision Cynap kollaborációs családja – mely a legpraktikusabb irodai megoldások közt szerepel, az AMX BYOD megoldása – segítségével külső eszközzel is irányíthatunk AMX vezérelt rendszert, valamint a Christie AirScan- ami érintés nélküli interaktivitást tesz lehetővé.

aviansystems

WolfVision Cynap Core Pro.

A Cynap tökéletes megoldást jelent a vezeték nélküli képátvitel terén a tárgyalókban és előadótermekben. A termékkör eddig is jól felépített volt, azonban hogy mindenki megtalálja a neki tökéletes modellt a WolfVision egy újabb köztes terméket jelentetett meg a Cynap és a Cynap Core között. A Cynap Core Pro ugyan úgy rendelkezik minden tulajdonsággal, amivel a Core, azonban még kapott egy vezetékes HDMI bemenetet, ami ideális azoknak, akik dokumentum kamerát is használnak, vagy vezeték nélküli csatlakozás mellett egy vezetékes lehetőséget is meg szeretnének tartani.

A Cynap család szoftvere már eddig is rengeteg szolgáltatást tartalmazott, úgy mint split screen, flipchart mode, Zoom és Teams meeting kliens, streaming, integrált média és dokumentum player. A Cynap Core Proval egyidejűleg pedig új firmware jelenik meg új funkciókkal.

AMX BYOD megoldások

Az AMX által vezérelt rendszerhez a gyártó kétfajta kezelőfelületet kínál: többféle méretű Modero touch paneleket valamint a felhasználó által definiálható Massio fali gombokat. Ha a felhasználó ragaszkodik saját eszközének használatához, az AMX erre is nyújt lehetőséget, mégpedig a TPC-BYOD licensszel, így saját vezeték nélküli mobil eszközökkel (Andoid, iOS és Windows rendszerű tabletek vagy telefonok) irányítható az AMX rendszer.

aviansystems

Egyrészt ez megoldható a használandó mobil eszközhöz vásárolt licensszel. Másik megoldás, hogy magához a kontrollerhez rendelünk licenszt, amivel korlátlan mennyiségű mobillal vagy tablettel irányíthatjuk a rendszert, egyszerűen csak telepíteni kell a TPControl (for AMX) alkalmazást. Külön előnye, hogy egyedileg tervezhető, programozható ez a kezelőfelület, így nem kell minden irányítást átadnunk a rendszer aktuális használójának.

Az AMX TPC-BYON licenszt kiegészítő megoldásként javasoljuk a Modero touch panelek és Massio fali gombok mellé, így könynítve a munkatársak, vendégek irodai jelenlétét.

aviansystems

Christiedigital Air Scan

Az Airscannel bármely felületen könnyedén életre keltheted
projektedet, legyen szó akár egy LED videó falról vagy egy beton falról. Az AirScan új dimenzióval bővíti interaktív multimédiás kijelzőket és prezentációs megoldásokat mozgásvezérelt felhasználói felületekkel. Widget Designerrel kombinálva lehetőség nyílik a digitális tartalommal való interakcióra olyan módokon, ahogyan a hagyományos kijelzőkkel nem lehetséges.

Az AirScan vezérlő interfészekkel tervezhetsz és integrálhatsz interaktív kijelzőket, amik lehetővé teszik a menü alapú multimédiás prezentációk navigálását bármilyen környezetben. Elindíthatsz egy showt vagy mozgással kölcsönhatásba léphetsz virtuális tárgyakkal úgy, ahogy azt múzeumok oktatási célokra vagy interaktív élményekre szánt előadásaikban teszik.

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!