+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

AMX Varia

Az AMX Varia professzionális szintű érintőpaneleket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a felhasználási környezet egyedi igényeihez azáltal, hogy különféle viselkedési módokat (persona) ajánlanak. A Varia Personák olyan előre betöltött alkalmazások, amelyek meghatározzák a panel teljes élményét. A personák közé tartozik a Web Kiosk, a Zoom Rooms Controller, az AMX Book Room Scheduling és az AMX G5 Control.
A Varia panelek páratlan szerelési rugalmasságot kínálnak. Kiegészítőkkel falra, üvegre szerelhetőek, VESA-rögzítési lehetőségeik vannak, valamint opcionális asztali rögzítési tartozékok is rendelkezésre állnak. A Varia panelek a legfejlettebb biztonsági protokollokat tartalmazzák, és egy integrált varázsló leegyszerűsíti a kezdeti beállítást, a CloudworX Manager pedig zökkenőmentes jövőbeli támogatást biztosít távoli konfiguráción és frissítéseken keresztül.

KÜLÖNBÖZŐ VISELKEDÉSI MÓDOK

A Varia sorozatú érintőpanelek előre betöltött alkalmazásokat tartalmaznak, amelyek megha-tározzák a teljes panel viselkedésmódját. A kiválasztott alkalmazási módtól függően a Varia átalakulhat webkioszkká, Zoom Rooms Controllerré, AMX Book Room Scheduling Panellé vagy AMX G5 vezérlőpulttá.

Gyártói oldal

PÁRATLAN SZERELÉSI RUGALMASSÁG

A Varia panelek falra, üvegre való rögzítést és VESA-rögzítési lehetőségeket biztosítanak. Opcionális asztali rögzítési tartozékok is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bármilyen szerelési igényt vagy konfigurációt kielégítsenek, függetlenül az alkalmazástól vagy a helytől.
A Varia SL panelek falon belüli telepítésre lettek optimalizálva, szabványos egysoros elektromos dobozok felhasználásával.

Gyártói oldal

BÁRMELY SZÍNŰ OLDAL LED-EK

A Varia Touch Panelek bármilyen színű oldalsó LED-jei programozottan konfigurálhatók a több mint 16 millió szín bármelyikére, ami a lehetőségek és alkalmazások világát nyitja meg. Akár a tárgyalóterem foglaltsági állapotát jelzi, akár csak hűvös fényt és hangulatot kelt, a Varia bármilyen színű oldalsó LED-jei határozzák meg az egyedi megjelenést.

 

Gyártói oldal

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS INTELLIGENCIA TECHNOLÓGIÁK

A beépített hangszórók, mikrofonok és az előlapi HD-kamera lehetővé teszi a telefon- és videokonferencia-alkalmazások széles skálájának hatékony használatát a Varia érintőpanelekkel. Az NFC, a közelségérzékelés és a környezeti fényérzékelés, valamint a robusztusabb funkciók lehetővé teszik a fejlett környezeti integrációt.

 

Gyártói oldal

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!