+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

AMX HydraPort

A legelegánsabb asztali AV csatlakozási rendszer.

Amx Hydraport 1

A HydraPort rendszerben a csatlakozók és kábelek jelentős része rendelhető rolós kivitelben. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy aljzat van az asztalon, amihez még kábelt kell csatlakoztatni, és nem is egy kihúzható kábelt foglal magába, ami használaton kívül visszaesik az asztal alá. Az AMX rolós rendszerében a kábel a porszívó zsinórhoz hasonlóan csévélődik fel egy gombnyomásra, így nincs az asztal alatt sem rengeteg lógó kábel, da még egy takaró szerkezet sem, mely a kábeleket rejtené. A rolós vagy nem rolós modulokat három különböző méretű keretbe lehet foglalni igény szerint, melyekből elérhető ezüst és fekete szín is.

A rolós csatlakozásokból elérhető HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, VGA, USB 3.0 és Ethernet Cat6 is. Fix vagyis nem csévélhető modulok, melyek csak aljzatként működnek pedig a következőek lehetnek: USB töltő, USB, dual és szimpla Cat6, illetve 230V hálózati aljzat.

Nem csupán aljzatokat és csatlakozókat lehet a HydraPort-ba építeni. Az AMX kínálatában találhatunk különböző gombsorokat, vagy gombokat, melyekkel a tárgyaló/előadó többi eszközét vezérelhetjük egy vezérlő központon keresztül, de néhány esetben közvetlenül is. A vezérlő rendszer és a HydraPort legelegánsabb összefonódása viszont az integrált touchpanelt tartalmazó HPX-MSP-7 és MPX-MSP-10 keretek.

A megfelelő konfiguráció kialakításához az AMX minden segítséget megad.
A http://trade.amx.com/hydraportpreview webcímen könnyedén kialakítható az ideális konfiguráció melyet lementve PDF formátumba pedig megkönnyíti az árajánlat kérés folyamatát.

Amx Hydraport 2

További kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!