Gyártók

Célunk, hogy az audio-vizuális piac vezető márkáit képviseljük. A vezető szerep az alkalmazott technikai újításokban, fejlesztésekben tükröződik.

Nec Logo

A projektor- és monitorpiacon az NEC több fronton bizonyította már innovatív tevékenységét. A világ vezető márkái közé tartozik, még akkor is, ha több újabb márka az IT-területen való térnyerése miatt ismertebb a piacon. Az NEC-re mindig is úgy kell tekinteni, mint aki a kezdetektől fogva jelen van a projektor- és monitor piacon, és időről-időre az iparágat meghatározó újításokkal áll elő.

Christie Logo

A Christie porjektorok kínálatunk legnagyobb tudású eszközeit képviselik mind fényerőben, mind speciális alkalmazási területeikben, szolgáltatásaikban. Ha 8000 ANSI feletti ajánlat kell, akkor Christie, legyen szó akár lézer vetítőről, 1, vagy 3 chipes DLP eszközről, vagy akár DCI kompatibilis mozivetítőről.

Amxbyharman Logo

Központi vezérlők tekintetében elnyertük az AMX bizalmát, így a teljes AMX palettát gyári támogatással, képzett szakembereinkkel tudjuk ajánlani irodai vezérlőrendszerekhez. A Harman csoporthoz tartozó AMX a világ egyik vezető gyártója az irodai központi vezérlőrendszerek terén. Nagy sikerű termékcsaládja, az SVSI, ami a videójeleket a strukturált IT hálózatra helyezi, így a annak nem kell külön kábelezést kiépíteni.

Amxbyharman Logo

A Dolby név ismerősen csenghet vissza mindenki számára, aki a hangtechnikába valamennyire is jártas, hiszen a az 5.1, 7.1 hangzás szinte alapkövetelmény már egy házimozi rendszernél is. A mozirendszereknél hasonló a  helyzet. A Dolby Atmos nyújtja jelenleg a legvalósághűbb hangzást  mozitermekben. De a termékskála ennél többet takar. A Dolby jelen van a filmek utómunkálatainál, színezésénél, a térhatás finomításánál, a számítógépes játékok készítésénél is.

Vivitek Logo

2010 óta foglalkozunk a taiwani Vivitek brand-el. Maga mögött tudva a Delta Corporation fejlesztési és gyártási kapacitását, ő volt az első gyártó, aki tisztán LED fényforrású házimozi vetítőt jelentetett meg a piacon.

Vivitek Logo

A VUE2 egy új projektor brand a piacon. Kizárólag lézer fényforrású vetítők szerepelnek a portfólióban. A termékpaletta letisztult. Hordozható, és installációs modellek találhatóak normál és közeli optikával, valamint ultra rövid vetítési távolságú modellek.

Dexon Logo

A monitorfalak vezérlőinek kapcsán évek óta remek kapcsolatot építettünk ki a Dexon céggel. Az általunk telepített vezérlőtermi projektor- és monitorfalak mindegyike mögött Dexon kontroller dolgozik. A magyar gyártó kiemelkedik konkurensek közül gyors support-jával, a termékek pedig kiváló jellemzőikkel, megbízhatóságukkal. Mindemellett a Dexon a közelmúltban kifejlesztett egy sor új terméket a videó mátrixok, processzorok, skálázók és extenderek területén, amik szintén megtalálhatóak kínálatunkban.

Wolfvision Logo

A digitális megjelenítőkhöz szervesen hozzátartoznak a vizualizálók. A professzionális dokumentumkamerák területén kínálatunkban a Wolf termékei szerepelnek. A Wolfvision vizualizálók kiemelkednek a mezőnyből az alkalmazott kamera minőségével. Legújabb slágertermékük azonban a kollaboratív munka területén kínál egyedülállót: a Cynap egy megbízhatóan alkalmazható eszköz, ha az irodában vezeték nélküli képküldést akarunk létrehozni a megjelenítő és több forrás között (iOS, Windows, Android).

Chief Logo

Projektorok, monitorok fali és mennyezeti rögzítésére, állványokra helyezésére az amerikai Chief cég termékei adnak igazán magas minőségű ajánlatot. A Chief konzolok könnyen szerelhetőek, strapabíróak és precíziósan állíthatóak. Öröm velük a munka. Próbálja ki: Chief MountFinder™

Avers Logo

A projektorok világának elengedhetetlen kelléke a vetítővászon. Cégünk a lengyel Avers cég egyedüli magyarországi forgalmazója. Kínálatunkban megtalálhatóak a Projecta, Da-Lite, Screen-It és Stumpfl vásznak is.

Av Stumpfl Logo

A Cayin és a BrightSign cégek termékeivel számos digital signage hálózatot építettünk már ki.
A Stumpfl cég Wings Paltinum 4 szoftvere nagy népszerűségnek örvend a fotósok, panorámaképkészítők, többképernyős felületre tartalomgyártók körében.

Audac Logo
Procab Logo

A komplett rendszerek ajánlása érdekében a számos képi megoldás mellett palettánkat bővítettük az Audac cég audiós megoldásaival. Az Audac elérhető árú, jó minőségű eszközöket ajánl irodai hangosítási feladatokra. Ide kapcsolódik, hogy importőrként foglalkozunk a Procab kábelekkel, amik professzionális megoldást nyújtanak hangi, képi, és hálózati átvitelekhez is.

Sennheiser Logo

Az Audiopartner Kft. kiemelt partnerei vagyunk a Sennheiser brand tekintetében. Számos konferenciamikrofon-rendszert installáltunk már ebből a méltán híres termékkörből

Köszönhetően több éves nemzetközi ismertségünknek, a felsorolt márkákon kívül egy sor más gyártóval is jó kapcsolatot építettünk ki, akik termékeit egyedi projektekben tudunk alkalmazni, segítve ezzel rendszerintegrátor partnereink munkáját.

Kérdésed merült fel? További információkra van szükséged?

Érdekel valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésedre. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!