Disztribúció

Avian Systems Kft.

Az audió-vizuális megoldások disztributora.

Előtérben a rendszerek

Cégünk 1995 óta képviseli a NEC projektorokkal, monitorokkal foglalkozó üzletágágát, így importőrként és magyarországi vezérképviseletként forgalmazza a NEC ezen eszközeit. Nemzetközi szakmai elismertségünknek köszönhető, hogy több világcég is megtisztel minket bizalmával.

Gyári kapcsolatok

Importőrként és disztribútorként, közvetlen gyári kapcsolattal forgalmazzuk a Sharp-NEC, projektorokat és monitorokat, a Christiedigital, VIVITEK és VUE2 projektorokat, a WolfVision kollaboratív tárgyalótermi eszközöket és vizualizálókat, a Harman AMX központi vezérlő és jeltovábbító eszközöket, a DEXON monitorfalvezérlő és jelelosztó berendezéseket, a Pandoras Box média kijátszókat és vezérlőket, a Dolby hangtechnikai eszközeit, az Avers és Projecta vásznakat, a Chief szerelő konzolokat. A hangtechnikai eszközök tekintetében kiemelt partneri státusszal rendelkezünk a következő gyártók termékeire: Sennheiser, Audac, Procab. Az általunk importőrként képviselt gyártókat itt találja.

Szakértelem

Többéves piaci jelenlétünkkel, elismert szakmai hozzáállásunkkal Az Avian Systems Kft. az audió-vizuális piac meghatározó szereplője. Ezt az elismerést magas szintű szakmai hátterének, kiválóan képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetjük. Az általunk importált eszközök nagy részének garanciális és garanciaidőn túli javítását saját szervizünk látja el. Ezt nagyon fontosnak tartjuk a márkavédelem és vevőink jó kiszolgálása érdekében.

Értékhozzáadott disztribúció

Szakmai támogatást adó, megoldásokat nyújtó, akár a partnereink számára rendszert tervező disztribúciónak tartjuk magunkat. Célunk, hogy partnereinknek ne csak a magas minőségi szintet képviselő terméket adjuk, hanem legjobb szakértelmünket is. Az Avian Systems Kft. hosszú távú feladatának tekinti, hogy mindig az élvonalba tartozó márkákat képviselje a vizuális eszközök piacán és az ennek megfelelő szakmai és kereskedelmi hátteret biztosítsa.

Kérdésed merült fel? További információkra van szükséged?

Érdekel valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésedre. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!