+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vivitek

videokonferencia eszközök

A Vivitek számos megoldást kínál a BYOD könnyed kivitelezésére. Egy launcher eszközhöz való csatlakozása vagy szoftver telepítése elegendő ahhoz, hogy máris megoszthassuk üzleti partnereinkkel, barátainkkal, osztálytársainkkal saját eszközünkről bármilyen képi vagy videó anyagot.

NovoCast

Belépő szintű termék, főleg oktatási környezetbe tervezve

Egyidőben 4 képet tud megjeleníteni, 40 gép tud csatlakozni rá bármilyen platformról

NovoEnterprise

Nagyobb vállalati tárgyalókba, osztálytermekbe ajánlott megoldás

Biztosítja a nagysebességű hozzáférést, megjelenítést, akár FullHD felbontásban. Dinamikus képernyő elrendezés. Közvetlen HDMI bemenettel rendelkezik, POE-s Lan csatlakozási lehetőség.

NC-X300

Kisebb-közepes termekbe ajánlott eszköz

Egyszerűen használható minden vállalkozás számára, egyidőben 2 résztvevő képét tudja megosztani
Installáció nélküli kapcsolódás az eszközhöz a Launcher Plus segítségével ami előre párosítva van. Bármilyen platformról használható akár MS Windows, MacOS, Android, vagy iOS a forrás.

NC-X700

Közepes-nagyobb tárgyalókba ajánlott eszköz.

A NovoConnect NC-X700-zal a találkozó résztvevői bármely megjelenítőre képesek tükrözni, vagy vezeték nélkül átküldeni saját eszközük képi tartalmát. A platformok közötti átjárhatóság zökkenőmentes csatlakozás biztosít. Ráadásul a felhasználók direkt kapcsolatot is felépíthetnek a  Windows 10 Miracast által. Az NC-X700 átmenet nélküli kapcsolást tesz lehetővé a Digital Signage módra akár prezentáció közben is.

NC-X900

Ötvözi a kollaborációt, és a digitális tartalom megjelenítést

Nagy felbontású vezeték nélküli tükrözést tesz lehetővé akár 4K-ban, valamint a találkozó után átkapcsolható Digital Signage módba. Dedikált WiFi a Miracast tükrözéshez. Valós idejű képernyő tükrözés, integrált videokonferencia. Élő video közvetítés lehetősége.

NovoStage

Vezeték nélküli kapcsolatot biztosító szoftver, Windows környezetben.

A NovoStage bármilyen Windows eszköz számára lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolódást egy megjelenítőre. Egyszerre több eszköz képe is látható a központi képernyőn. Ideális egy kollaboratív videókonferenciás környezet kialakítására.

Novo Display

Minden egyben ebben a 4K felbontású UHD kijelzőben

Tárgyalókba, recepcióknál, vendégvárókban 43”-75”-ig bármilyen eszközről megosztható a tartalom, valamint a digitális tartalom megjelenítés is biztosított.

Novo Touch

Vállalati, és oktatási területen használható, minden egyben 4K UHD kijelző érintő felülettel.

Kábel nélküli kapcsolat tartalom megosztáshoz, videokonferenciához. Fehér tábla funkció, digitális tartalom megosztás. Előre telepített Zoom, Teams, Skype for business. 65”-86” méretben elérhető kijelző.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!