+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

iQBoard

videokonferencia eszközök

Az iQBoard egy távol-keleti gyártó amely az interaktív tábláival tette le névjegyét a prezentációs piacon sok évvel ezelőtt. Innovatív megoldásai nemcsak nagyon hasznosak és jól használhatóak irodai környezetben, hanem jó minőségűek és természetükből eredően elérhető árúak is. Bátran ajánljuk a honi piacon elérhető ismertebb márkák versenytársaként.

Join One AHY-200

Minden az egyben videókonferencia alkalmazás kisebb tárgyalókba, huddle space-ekhez. Beépített Android operáció rendszer, előre telepített Zoom és Skype klienssel (Teams ingyen letölthető), 4k kamera, beépített array mikrofon rendszer. Bővíthető a tárgyalóra helyezhető vezetékes mikrofonnal. Érintős kijelzők esetén a meeting a monitorról is vezérelhető. Speciális jellemző, hogy az eszköz vezeték nélküli képátvitelre is képes, így nagyon hasznos tagja lehet egy érintkezés mentes tárgyalónak.

Join Group AVS-200

Videó konferencia rendszer közepes vagy nagy tárgyalókhoz.
PTZ kamera, USB hub, asztali vezérlőegység és mikrofon blokk, számítógép csatlakoztatási lehetőség teszik ezt a rendszert széles körben használhatóvá, megfeleltetve a komplexebb videókonferencia igényeknek. Mindegyik videokonferencia szoftverrel kompatibilis.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!