+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Videokonferencia eszközök

  1. Főoldal
  2. /
  3. Audiovizuális eszközök
  4. /
  5. Videokonferencia eszközök

A tárgyalótermi eszközök központi eleme ma már nem egy szimpla megjelenítő (projektor vagy nagyképernyős monitor). Előtérbe kerültek a csoportmunkát segítő berendezések. Ilyen a vezeték nélküli adatátvitelt, képernyőtükrözést lehetővé tevő eszközök, melyekkel könnyedén megoszthatsz képi, videós vagy szöveges tartalmat, saját eszközödről legyen az Android, iOS vagy Windows alapú. (Wolfvision)

A videókonferencia eszközök teszik lehetővé, hogy a tárgyalásokba külső résztvevők is olyan hatékonysággal kapcsolódjanak be, mintha  a helyszínen lennének. Ezek kamerás, mikrofonos kiépíétésre több lehetőség létezik, a környezet diktálta igényeknek megfelelően. (IQBoard)

És Itt vannak az interaktív monitorok, amik amellett, hogy érintésérzékeny kijelzővel rendelkeznek integrálva tartalmazhatják a videókonferencia kamerát és hangszórót, mikrofont, vagy a vezeték nélküli adatátviteli eszközt is. (Vivitek)

Főbb jellemzők:

Tartalom megosztás, saját eszköz használata, kollaboráció, képernyő duplikálás, központi felügyelet, biztonságos kapcsolat a titkosított csatornáknak köszönhetően, videokonferencia kapcsolat.

Matrix

WolfVision

Biztonság tartalommegosztáshoz, operációs rendszertől függetlenül bármilyen saját eszközzel.

Novodisplay

Vivitek

Kollaboratív kijelző vezeték nélküli kommunikációval, digital signage és videókonferencia funkciókkal, érintésérzékeny felülettel.

Novodisplay

iQBoard

Vezetékes és vezeték nélküli videokonferencia terminálok. Kamera, mikrofon, asztali vezérlő HUB egyben.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!