+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

VIVITEK projektorok

A Vivitek a tajvani Delta csoport része, ami az egyik legnagyobb elektronikai alkatrészgyártó nagyvállalat a világon. Ennek köszönhetően a Vivitek termékei mögött óriási mérnöki know-how áll.

A Vivitek márka képviseletében kizárólag DLP technológiájú projektorokkal találkozhatunk. A brand az AV belépő szinten és az installációs projektorok piacán veszi fel a versenyt a többi márkával. Ár-érték arányban kiváló választás, ha ebben a közép kategóriában van szükségünk készülékre. Minden vetítő BrilliantColor™ technológiával ellátott, élénk képeket hoznak létre.

Vivitek Logo

Qumi portfólió (hordozható, személyi projektorok)

Csatlakoztatható hozzá okostelefon, USB, táblagép, médialejátszó, digitális kamera, AV lejátszó, játékkonzol. Legyen szó akár házi moziról egy hosszú hétvégén, vagy csak egy buliban szeretnéd megmutatni barátaidnak a nyaralási képeket, a sorozatban megtalálod a megfelelő vetítőt. Kis méretéből adódóan könnyen hordozható, mégis nagy élményt élhetünk át vele. Csatlakozási lehetőségei: Wi-Fi, USB, HDMI, mini-Jack. Beépített hangszóróval van ellátva. Akár HD felbontásban is élvezheti a képminőséget. LED fényforrásának köszönhetően karbantartás mentes, így egész élettartam alatt nincs szükség szervizelésre.

Belépő szintű modellek

Hordozhatóság és sokoldalúság egyben. Kis fényerejű (3500-4000 ANSI Lumen) nagy kontrasztarányú (15 000-20 000:1) könnyű, rövid (0,49:1) és normál (1,36—2,32:1) vetítési távú megbízható projektorok. XGA, WXGA, FHD felbontás is elérhető. 3D vetítésre képes készülék is megtalálható a családban. Fix lencsék. Egyes elemeknél már fellelhető a lencsesift, vagy offset, vagy digitális trapézkorrekció, mint alaptulajdonság.

Multimédia projektorok

Funkcióban gazdag és jó teljesítményű projektorcsalád. Több órás folyamatos használat mellett is stabilan működő, megbízható készülékek akár üzleti, akár otthoni használatra. Megtalálható 360°-ban működtethető vetítésű modellek is. 4-5000 ANSI lumen fényerejűek, WXGA-WUXGA és FHD felbontások. Ultrashort és normál vetítési távok. Fix lencsék. Lámpás és lézeres kivitelezés, utóbbival alacsonyabb fenntartási költséget érhetünk el, fényerő nem gyengül a használat folyamán úgy, mint a lámpás kiviteleknél. A család projektorai megfelelnek egy közepes méretű tárgyaló kiszolgálásának.

Oktatási portfólió (5 év gar.)

Túlnyomórészt a belépő projektorok (1,37-2,33:1) és ultrashortok (0,33-0,35:1). Oktatási célra vásárolt projektorokra regisztráció ellenében 5 év az alapgarancia. Könnyűek, akár hordozhatóak is, fényerejük 3500-4000 ANSI lumen közt mozog. Kontraszt 10 000-20 000:1. Felbontás XGA-WXGA-FHD. Lencsesift és offset már megjelenik.

AV portfólió – (multimédiás)

A Vivitek multimédiás projektorai nagy fényerőt (4000-5000 Ansi lumen) biztosítanak, több órán át alkalmasak a nagy hatásfokú működésre. Ultrashort és normál vetítési arányú gép is van a családban. 3D vetítésre is alkalmasak az eszközök, akár lámpás akár lézeres kivitelt is találunk ízlésünknek megfelelően. WXGA-tól a FullHD felbontásig terjed a skála a képminőséget tekintve, a kontrasztarány legalacsonyabb értéke 15000:1. Két különleges tagja a csapatnak a NovoProjector lámpás vagy lézeres kivitele. Ez a projektorba épített olyan vezeték nélküli kapcsolatra képes kollaborációs eszköz, melyre egyszerre több felhasználó tud vezeték nélkül csatlakozni, akár LancherPlus akár szoftver segítségével. A még mindig fix objektívú vetítők, melyek digitális trapézkorrekcióval, lencsesifttel és offsettel segítik a képbeállítást.

Large Venue (5év gar.)

Kifejezetten nagy fényerejű (6000-18000 Ansi lumen) lézeres projektorok a legjobb minőségért a legnagyobb méretben. Nagy méretű vetítéseknél alkalmazandók. 8 opcionálisan választható lencse 0,38:1 vetítési aránytól az 5,31-8,26:1-ig. Motoros zoom és fókusz állítás, nagy arányú függőleges és vízszintes lencsesift, offset vetítés, trapézkorrekció és már HDBaseT port is megtalálható, a távoli jelátvitel miatt. 24/7 üzemelést is jól bírják, sőt, még DICOM szimulációs mód is elérhető, ami az orvosi környezetben kifejezetten fontos. Objektív pozíció emlékező, a beállítás megkönnyítésének érdekében.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!