+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Nec projektorok

Az NEC széles skálán kínál projektorokat a felhasználóknak. A kicsi, hordozható projektortól az installációsig megtalálható mind DLP mind LCD technológiájú is. Változatos fényerejű és felbontású vetítőkkel tökéletesen alkalmazhatók a körülményeknek és elvárásoknak megfelelően.

A lézer fényforrású projektorok nagy előnye, hogy élettartamuk alatt nincs szükség cserére, így karbantartási költségük alacsonyan tartható.

Üzleti kategória MC/ME sorozat

Vetítői jól alkalmazható hordozható készülékek. XGA, WXGA és WUXGA felbontásban is megtalálhatók a lámpás projektorok. Az asztali vetítők kisebb tárgyalókban, iskolai körülmények közt is jól használhatók. A jó fényerőnek és hosszú lámpa- és szűrő-élettartamnak köszönhetően alacsony fenntartási költségen működnek. LCD technológiának megfelelően jó színtérrel rendelkeznek.

Professzionális P&PE sorozat

Nagy képméretű vetítés magas fényerővel megfizethető áron. A szokásos XGA, WXGA és WUXGA felbontások mellett ebben a sorozatban már az UHD is elérhető, méghozzá DLP technológiával párosítva, melynél a hatalmas kontrasztaránynak és gyors képfrissítésnek köszönhetően akadás mentesen élvezhetjük a vetítést. Itt a legtöbb modell már lézer-foszfor fényforrással rendelkezik, ám találunk lámpás kivitelt, ha anyagilag egyszerre nem tudunk nagyobb összeget befektetni az alacsonyabb fenntartásért cserébe.

Installációs projektorok

PA (3LCD) & PX (DLP) sorozatok

A foszfor-lézer fényforrás mellett már megjelennek az RB lézeres vetítők, 6000-20000 Ansi lumen fényerővel. Az RG lézer technológiával élénkebb képeket kapunk a megnövelt színskála miatt. 3D vetítésre is alkalmas projektorok. Akár 8 fajta cserélhető motoros lencsével, motoros fókusszal és lencsesifttel. A megszokott felbontások mellett itt már 4K is elérhető. A 27/7-es működést alacsony fenntartási költség mellett éri el fényforrásának és egyes modelleknél a szűrő nélküli tervezésnek köszönhetően. Magas minőség, megbízhatóság, tartósság jellemzi ezeket a példányokat. 360fokos installálhatóságával, vezérelhetőségével, HDBaseT-vel ellátott vetítők, amik bármilyen színpadi, nagytermi vetítés megoldása lehet.

’PH’ sorozat

A ’PH’ sorozat tagjait 3DLP vagy DC4K Chip – DLP™ technológiával szerelték, HD és UHD élményben részesülhetünk. Nagy (12 000-30 000 Ansi Lumen) fényerővel, 7-féle motoros választható lencsével, motoros zoomal és fókusszal, 3D vetítésre alkalmasak, bármilyen irányban installálhatók így kiváló eszközök nagyobb rendezvényekhez.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!