+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Christie projektorok

A legkisebb tárgyalótól a legnagyobb térig van olyan Christie projektor, ami megfelel az adott körülményeknek. Van 3LCD, 1DLP és 3DLP chipes projektor is a portfólióban, sokféle felbontás, lámpa vagy lézeres fényforrás. A Christie BoldColorTechnológiája pontosan reprodukálja a színeket fényerővesztés nélkül.
A DLP technológia előnye, hogy kifejezetten jó a feketéje, gyorsan frissít és a 3 chipes rendszernél még a szivárvány hatást is elkerülhetjük.
A digitális mozivilág követelményeinek megfelelő vetítők. Világszerte több, mint 60 000 installáció, több, mint 10 millió vetítés.

Captiva

Helytakarékos megoldás a Christietől. Ultrashort. Kis vetítési távolság esetén, Könnyű, csendes, 3600 ANSI lumen, HD felbontás. 1DLP chip. Opcionális Captiva Touch IR funkció – interaktívvá tehető a megjelenítés. Lézeres, így alacsony fenntartási költségű. Azonnali ki-be kapcsolása, sokoldalú elhelyezhetősége iskolák, kis tárgyalók kiváló megoldása lehet a vetítésre. 3év garancia

Inspire széria

Professzionális szintű lézer projektorok tárgyalókba, osztálytermekbe és kicsi-közepes méretű előadókba, anélkül, hogy bankot kellene robbantania a vevőnek. A Christie Twist warp és blending eljárás beépítésre került, de a sorozat tagjai kompatibilisek a Christie Mistiqe, autoamata, kamera alapú élillesztő eljárással is. 24/7 üzemre ajánlott, az optikai rész IP5X porvédelemmel ellátott kiépítésű.

GS széria

HD és WUXGA felbontás. Csodálatos szín és prémium képminőség. 27/7 órás üzemeltetéshez. Beépített Christie RealBlack™ technológia, ami 4 000 00:1 kontraszt arányt eredményez. Beépített warping és blending. Halk működés. Lézer fényforrás. 6700-10800 Ansi lumen. Még ultrashort lencse is választható hozzá.

HS széria

Az eddigi legnagyobb teljesítményű 1DLP chipes lézeres projektor sorozat. A 7000-20 000 lumen fényerővel és a WUXGA, HD és 4K UHD felbontású fényerővel rendelkező HS-sorozat erőteljes, megbízható és költséghatékony lehetőséget kínál. 7000-20600 lumenig. HD, WUXGA, 4K. Változatos vetítési arányú lencsék (0,84-7,00:1) Offset, vezérelhetőség, lencsesift

Mirage széria

A legtöbbet installált 3D-s 3DLP chipes projektor a világon. Kitűnő szín- és fényerő egyenletességgel rendelkezik. A Christie Twist™, vagyis a beépített warping és blending képességei segítik a teljesen egyedi képméretekhez és formákhoz igazítást, akár kupolákhoz. A Christie TrueLife™ elektronika 120Hz-es natív teljesítményt enged meg 4K felbontásban, ami részletgazdag eredményt hoz. Tartós, csendes, és 30 000 órás fényforrása szinte karbantartás mentessé teszi az eszközt.

4K40-RGB

A speciális műszaki szakértelemnek köszönhetően a Christie 4K40-RGB projektora a legkisebb, legkönnyebb, nagy fényerejű (40 000 ANSI lumen), all in one RGB lézer projektor saját, integrált hűtéssel. Beépített warping és blending, gazdag és élethű színek, Christie Mystique® kompatibilitás.

Griffyn

A legkönnyebb és leghalkabb RGB lézeres kompakt projektorcsalád. A rendkívül fejlett 4K32-RGB kiváló a nagy terekhez, akár 34 000 lumen fényerővel és halk működéssel, beépített hűtéssel. All-in-One csatlakozás megszünteti az opciós kártyák problémáját. Kivételesen széles színskála a lenyűgöző látványért 5000:1 kontrasztaránnyal.

Crimson széria

Nagy fényerejű (31 5000 lumen) 3DLP lézer projektorok kifejezetten nagy terekhez. Megbízható, szinte karbantartás nélküli működés az IPX5 fényforrásnak köszönhetően. Ellenálló kialakítása miatt hosszú évekig szolgálja ki rendezvényeit. Beépített warping és blending, Christie Mystique kompatibilitás, Christie Terra SDVoE kártyával is használható, amivel VGA-4K jelek automatikus fel vagy le skálázását végezheted közvetlenül az AV forrásból a projektorba és még vezérelhető is.

Eclipse

A Pro-AV vetítési különlegessége a maga 20 000 000:1 kontrasztarányával az Eclipse. Tiszta lézer vetítő, valódi HDR kép 4K felbontásban. Lenyűgöző képek. hihetetlen színélmény és részletesség jellemzi. Környezet szerint megválasztható fényerő: 2 000 és 26 000 Ansi lumen közt. Christie Mystique®* kompatibilitás.

* Automatizált kamera alapú igazítási és újrakalibráció megoldás, ami lehetővé teszi a többvetítős rendszerek gyors telepítését, igazítását, kalibrálását és karbantartását.

CineLife+

Prémium mozivetítők nagyformátumú helyszínre tervezve. DCI kompatibilitás, nagy hatékonyság, hosszú működési élettartam, 2D és 3D tartalmak vetítése 4K felbontással, akár 120képkocka/másodperc alatt. Automatikus konfigurálás funkciójának köszönhetően különböző források csatlakozása esetén automatikusan módosítja a beállításokat az optimális lejátszásért. Távoli felhasználói felülettel weben keresztül bárhonnan elérhető. Tartós lézer fényforrása több, mint 50 000 óra üzemidőt nyújt.

CineLife

Érintőképernyős kezelőfelülettel ellátott, megfizethető, könnyen telepíthető, DCI kompatibilis RGB vagy Xenon fényforrású vetítők. Automatikus konfigurálás funkciójának köszönhetően különböző források csatlakozása esetén automatikusan módosítja a beállításokat az optimális lejátszásért. 2K vagy 4K felbontású modellek, azonban mindegyik képes a 2D vagy 3D tartalmak lejátszására.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!