+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Professzionális projektorok

  1. Főoldal
  2. /
  3. Audiovizuális eszközök
  4. /
  5. Professzionális projektorok

Elképesztő élesség és kiváló képminőség professzionális projektorokkal

Három kiemelkedő márkával dolgozunk, melyekhez már-már történelmi kapcsolat fűz minket. Mindhárom márka magas minőségi színvonalat képvisel fényerő, felbontás és kontraszt tekintetében is, melyek nem csupán alapvető elemei a kifogástalan képminőségnek, de kulcsfontosságúak a jól olvasható szövegek és részletekben gazdag vizuális tartalmak megjelenítéséhez is. A képminőség ugyanakkor csak az egyik oldala a éremnek; a tartósság és megbízhatóság éppolyan fontos szempont. Ennek fényében választjuk ki projektorainkat a piacon elérhető legjobb gyártók termékei közül.

Ezen projektorok a professzionális igények teljes spektrumát képesek kielégíteni, és minden egyes alkalmazás esetében a lehető legoptimálisabb megoldást biztosítják – akár hordozható, akár irodai és vállalati, nagytermi mozi vagy rendezvényekhez szánt vetítőgépekről, vagy lézerprojektorokról van szó.

Projektorok

Professzionális projektorok kínálatunkban

Christie Boxer

Christie

Christie projektorok: prémium választék, élethű színek, testre szabható fényforrás. DLP technológia, kiváló kontraszt, kifogástalan képminőség.

NEC Üzleti kategória MC/ME sorozat

Sharp/NEC

A Sharp/NEC a világ legkiterjedtebb vizuáltechnikai portfóliójával rendelkezik, amely tartalmazza a kompakt hordozható és a nagyméretű installációs projektorokat is.

Vivitek Belépő szintű modellek

Vivitek

A Vivitek, a Delta csoport tagjaként, széleskörű DLP projektort kínál kiváló ár-érték aránnyal és élénk képekkel a BrilliantColor™ technológiával.

Projektort keres? Szakértőink segítenek a legjobbat megtalálni!

Elakadt a projektorválasztásnál? Legyen szó irodai megbeszélésekről, oktatási előadásokról vagy nagytermi rendezvényekről, mi segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb megoldást. Figyelembe vesszük a fényerőt, a vetítési távolságot, a helyiség sötétíthetőségét és számos egyéb tényezőt, és segítünk kiválasztani a legoptimálisabb projektort – mindezt a büdzséjének megfelelően. Bízza magát szakértőinkre, és élvezze a gondtalan, professzionális vetítést!

 

A tervezéstől a karbantartásig: komplett AV rendszer megoldások, személyre szabva

Nem csak a vetítők kiválasztásában vagyunk partnerei, hanem az egész AV rendszer életciklusában támogatjuk ügyfeleinket. A tervezéstől kezdve az üzembe helyezésen át a karbantartásig és személyre szabott képzésekig, minden életciklusban rendelkezésre állunk. Technikusaink és mérnökeink precíz munkájával, valamint műszaki támogatással és kiterjesztett garanciával biztosítjuk a rendszer zavartalan működését.

Christie Eclipse

Csúcskategóriás Christie projektorok vállalati és nagytermi vetítéshez egyaránt

Mint a Christie projektorok hivatalos forgalmazói, prémium vetítők széles skáláját kínáljuk. A márka globális elismertségét több mint 60,000 sikeres telepítés és 10 millió vetítés bizonyítja. A kis tárgyalóktól a grandiózus termekig, a Christie projektorok mindig prémium képminőséget biztosítanak, mely a BoldColor technológiának köszönhető, ami páratlanul élethű színeket és kifogástalan képminőséget nyújt. Továbbá különböző chip technológiákat is alkalmaznak, mint a 3LCD, 1DLP vagy 3DLP, és a fényforrás is testre szabható: lézeres vagy lámpás. Christie A DLP technológia előnye, hogy kifejezetten jó a feketéje, gyorsan frissít és a 3 chipes rendszernél még a szivárvány hatást is elkerülhetjük.

NEC ’PH’ sorozat

Sharp/NEC projektorok: A hordozhatótól a komplex rendszerekig

A Sharp/NEC a világon a legszélesebb vizuáltechnikai portfólióval rendelkezik, a kompakt, hordozható modellektől egészen az összetett, nagyméretű installációs rendszerekig. A kínálatban DLP és LCD technológiájú projektorok is megtalálhatók, amelyek változatos fényerejük és felbontásuk révén minden környezetben kiváló teljesítményt nyújtanak. Azoknak, akik hosszú távra terveznek, a lézer fényforrású projektorok ideális választást jelentenek, mivel minimális karbantartást igényelnek az élettartamuk alatt.

Vivitek Large VenueLarge Venue (5év gari)

Vivitek projektorok, ha a jó ár-érték arány a fontos

A Vivitek, a globális elektronikai óriás Delta csoport tagjaként, jelentős mérnöki tudásra támaszkodva fejleszti termékeit. Portfóliójuk széleskörű, kezdve a hordozható projektortól, az oktatási és nagytermi vetítőkig. Különlegességük, hogy kizárólag DLP technológiával dolgoznak, és ebben a középkategóriás szegmensben kimagaslóan versenyképes ár-érték aránnyal rendelkeznek. Vetítőik a BrilliantColor™ technológia használatával fantasztikusan élénk képeket garantálnak.

Kapcsolódó megoldások

AV rendszerek tervezése

Teljeskörű AV rendszer megoldások: tervezés, kivitelezés, felügyelet és szakértői támogatás.

Kollaboratív tárgyalók

Hybrid tárgyalók

Agilis, high-tech és humán centrikus hibrid tárgyalók kivitelezése.

Konferenciatechnika

Teljeskörű konferenciatechnika kivitelezés a zökkenőmentes üzleti kommunikációért

Kapcsolódó cikkek

AMX Varia

AMX Varia

Az AMX Varia professzionális szintű érintőpaneleket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a felhasználási környezet egyedi igényeihez azáltal, hogy különféle viselkedési módokat (persona) ajánlanak. A Varia Personák olyan előre betöltött alkalmazások,...

bővebben

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!