+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vivitek kijelzők

A Vivitek kizárólag kollaboratív kijelzőket gyárt. A két család elemei egy sor egyedi funkcióval vannak felszerelve, amik lehetővé teszik ezen kijelzők használatát olyan tárgyalókban, osztálytermekben, ahol a külső résztvevőkkel való eredményes és gyors kommunikáció, a hatékony előadások tartása alapkövetelmény.

NovoDisplay

Minden az egyben kollaboratív kijelző vezeték nélküli kommunikációval, digital signage és videókonferencia funkciókkal. Kis tárgyalóasztalokhoz (huddle room), irodai tárgyalókba, recepciókra ajánlott. A megbeszélés résztvevői tükrözhetik mobil eszközük képernyőjét a NovoDisplay kijelzőre, vagy file megosztást végezhetnek bármely eszközről. A hybrid tárgyaló nélkülözhetetlen kelléke lehet. Sőt, a tárgyalások szüneteiben a beépített digital signage funkció által hasznos információk sugározhatóak. 43”-75” méretben állnak rendelkezésre.

NovoTouch

Minden az egyben kollaborativ kijelzők érintésérzékeny felülettel vállalati vagy oktatási felhasználásra. A NovoTouch egy egyedülálló kijelző, ami a 4K-UHD felbontást kombinálja a vezeték nélküli prezentációval, videó konferencia jellemzővel, digitális fehértábla és digital signage funkcióval. A megbeszélés, vagy tantermi óra résztvevői vezeték nélkül oszthatják meg mobil eszközük képernyőjét. Mindemellett a videókonferencia kialakítása nagyon egyszerű a beépített Zoom, teams, vagy Skype for Business kliensek által. A tárgyalások szüneteiben a beépített digital signage funkció által hasznos információk sugározhatóak. 65”-86” méretben állnak rendelkezésre.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!