+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

SHARP/NEC kijelzők

A Sharp/Nec egy átfogó, logikusan felépített termékpalettát épített ki, figyelembe véve a piac igényeit a kis tárgyalóktól a videokonferencián keresztül a vezérlőtermi alkalmazásokig. Minden kategóriának megvan a maga célpiaci, alkalmazási területe, így minden felhasználó megtalálhatja a neki leginkább megfelelő modellt. A Sharp/ NEC modellek jellemzői találkoznak a magas minőségi elvárásokkal, megbízhatósági igényekkel.

Essential

Az a család testesíti meg a Sharp / NEC monitorok belépő szintjét. A 16/7 ajánlott üzemidő és 350cd/m2 fényerő kiválóan alkalmassá teszi őket kis tárgyalókban, irodahelyiségekben prezentációs, digital signage célra. Kivételes már a piacon a 32”méretű, HD felbontású kivitel. A 49-65” méretek UHD felbontásúak. Vékony megjelenés, beépített hangszórók, USB médiaplayer teszi praktikussá ezeket a modelleket.

Midrange

A középkategória széles modellválasztékot kínál. Itt már megtaláljuk a professzionális célra használt modelleket is.

A MessageEssential (ME) sorozat 18/7 üzemidőre ajánlott, a 400cd/m2 fényerő irodaházi alkalmazásra megfelelő. A 24/7 üzemidejű, 500 cd/m2 fényerejű, UHD felbontású, A Message (M) sorozat már magasabb felhasználói igényeket hivatott kielégíteni. Ennél is többet kínál a MessageAdvanced (MA) sorozat, mely az M sorozat jellemzőin felül a következőkkel is rendelkezik az üzembiztonság, a minél rugalmasabb használhatóság, rendszerbe szervezés érdekében: fém ház, intelligens hőmenedzselés, széles színspektrum, SpectraView engine, Intel SDM, AMX NetLinx support.

Professional

Ez a család a Sharp NEC nagyképernyős kijelzők zászlóshajója. A Professional (P) sorozatot kritikus felhasználási körülmények közé ajánlják, ahol a meghibásodás, színvesztés, homogenitás vesztés a legkisebb mértékben megengedett csak, vagy inkább nem is az. Spectra View engine a kalibrálhatóságért, 24/7 üzemidő, 700 cd/m2 fényerő, Intel SDM, AMX NetLinx support, IP címmel elérhető belső GUI.

A BT modellek speciális kialakításuk révén különleges felhasználási területre ajánlottak. A legmagasabb minőségi kívánalmaknak megfelelő elekronikus útválasztó kijelzők, információs táblák.

VideoWall

Ebben a családban minden videófal alkalmazási területre találunk megoldást. Az Ultra Narrow (UN) kijelzők mindent tudnak, amit a P sorozat, plusz, videófal alkalmazásra optimalizáltak mind kialakításukban, mind szoftver ellátottságukban. A nagyon keskeny keret, a stabil képminőség, konfigurálható színek és homogenitás, hálózaton lekérdezhető állapot mind a felhasználók dolgát könnyítik meg, növelik a befektetésből üzem közben visszanyerhető értéket.

Ezek a modellek HD felbontásúak, mert videófal alkalmazásnál nem indokolt az UHD, hiszen az egyes monitor felbontások összeadódnak. Háromfajta kombinált keretvastagsággal érhetőek el: 3,5mm; 1,7mm; 0,88mm. Fényerejük 500 cd/m2 és 700 cd/m2 lehet. Az alkalmazás dönti el, melyik kialakítást érdemes, vagy kell használni.

Kollaboratív monitorok

Napjaink slágermékei a Sharp NEC kínálatában személyre szabott megoldásokat jelentenek a választási lehetőségek széles skálája által. Egymonitoros megoldások, interaktív videófal, skálázható többmegjelenítős kiépítések, konfereneciákhoz, tárgyalókba, kreatív alkalmazásokhoz, információs rendszerekhez. Közös jellemző, hogy a képernyő érintésérzékeny, így a felhasználó közvetlenül a monitornál tudja vezérelni a futtatott alkalmazást, legyen az egy információközlő felület, vagy egy videókonferencia hívás.

Infravörös érintős kijelzők

A CB sorozat elemei OPS slotot (kártyabővítő helyet) tartalmaznak, 20 ponton érzékelik az érintést egy időben. 3 mágneses toll jár a monitorhoz, amit védőüveggel is ellát a gyártó. Beépítésre kerül kettő, a kommunikációt, kollaborációt segítő megoldás. A Mosaic Canvas fehér tábla, a Mosaic Connect vezeték nélküli prezentáció funkciókat tesz lehetővé.

Inglass érintős kijelzők

A modern tárgyalótermi környezetek fejlett, újszerű érintős tehcnológiákat követelnek. Az InGlass szabvány érzékeny passzív toll technológiája papírszerű érzést eredményez. A vékony kijelzők látható illesztés nélkül beépíthetőek a modern beltéri stílusba.
75-86” kivitel, 24/7 működés, 500-700 cd/m2 fényerő, UHD felbontás.

Signage megoldások

A legtöbb NEC monitort előkészítették arra, hogy különböző áramköri elemeket lehessen beleszerelni. Ilyenek az MPi4 Raspberry áramköri lapkák, vagy a BrightSign mediakijátszók. A teljes kínálat biztosítása érdekében pár modell már eleve beszerelt áramköri kiegészítéssel rendelhető, és vásárolható. Ezáltal olyan helytakarékos, könnyen kezelhető megjelentőt kapunk, ami a kiegészítőt funkciók által a legkülönfélébb digital signage vagy prezentációs környezetben használható a legkülönfélébb igények kielégítésére.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!