+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

EIZO diagnosztikai kijelzők

A japán EIZO monitorokat széles körben alkalmazzák az orvoslás, az ipar és a grafika területén, a világ számos országában. Magas kompatibilitásuk és skálázhatóságuk mellett, megbízhatóságuk is kimagasló. RadiForce termékcsaládja kifejezetten az orvostudomány követelményeinek megfelelően lett kialakítva, így megoldásai kényelmesek és minden igényt kielégítenek.

EIZO diagnosztikai kijelzők

RadiForce

EIZO RadiForce kijelzők

A RadiForce sorozatú szürkeárnyalatos és színes monitorjai 1-től 12 megapixelig kiterjedően fedik le az orvosi létesítmények által támasztott követelményeket. A termékek támogatják a DICOM® szabvány szerinti kalibrálást és változatos funkciókat kínálnak a pontos diagnózisokhoz. A tökéletes felhasználói élményt, a kivételes képminőséget és egyszerű felhasználást az EIZO által kifejlesztett RadiCS és RadiNET Pro szoftverek támogatják.

ColorEdge

EIZO ColorEdge kijelzők

Maximális grafikai élményt nyújt az EIZO ColorEdge termékcsalád. Ezek a professzionális grafikai monitorok első osztályú színtér-lefedettséggel, egyszerű és veszteségmentes hardverkalibrációval rendelkeznek. Magas képminőség és vibráló, élettel teli színek növelik a felhasználói élményt. A termék minőségét az 5 éves garancia is biztosítja.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!