+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Christie kijelzők

A hagyományosan magas műszaki színvonal köszön vissza az LCD megjelenítők széles skálájában. A Christie Digital kijelzők minden környezetben a legmegfelelőbb megjelenítést biztosítják felhasználójuk számára.

Access

Általános irodai és digital signage célra ajánlott megjelenítők, kivétel nélkül mind UHD/4K felbontással. Az L sorozat 16/7 ajánlott üzemidő mellett 500Nit alatti fényerőt ad, a P sorozat 24/7 működés mellett maximálisan 700Nit fényerővel működik. Mindegyik modell képes Portrait vagy Landscape üzemmódra is. Az OPS bővítőhelybe számítógépes lapka, vagy digital signage kijátszó helyezhető, így a monitor külső forrás nélkül is tud működni.

Mindegyik modell elérhető Wi-Fi-n keresztül, valamint Miracast kapcsolatra képes.

Access II

Kisebb igénybevételre tervezték, mint az Access sorozat tagjait. Általában 16/7 üzemidő az ajánlott, egy modell működik elfogadottan 24/7 üzemben, bár ennek fényereje 350Nit. 

Mindegyik modell elérhető Wi-Fi-n keresztül, valamint Miracast kapcsolatra képes. Az OPS bővítőhelybe számítógépes lapka, vagy digital signage kijátszó helyezhető, így a monitor külső forrás nélkül is tud működni. 55”-98” tartományban érhetőek el a modellek.

Secure II

Non-RF LCD panelek katonai, biztonságtechnikai, kormányzati felhasználásra. Ideálisak tárgyalókba, kisebb vezérlőtermekbe vagy digital signage alkalmazásra. 55”-98” tartományban érhetőek el a modellek. Kivétel nélkül mind UHD/4K felbontással, 16/7 ajánlott üzemidő mellett 500Nit alatti fényerőt adnak. Az OPS bővítőhelybe számítógépes lapka, vagy digital signage kijátszó helyezhető, így a monitor külső forrás nélkül is tud működni.

Extreme Narrow

Ez a család alkotja a Christie monitorfalhoz ajánlott kijelzőinek csúcskategóriáját. Az FHD felbontású, 55”-es kijelzők vagy 1,7mm (XE), vagy kisebb, mint 1mm kombinált keretvastagsággal érhetőek el (XZ). Az alapkivitel 500, a magasabb 700 (H)Nit fényerejű.

Igazán egyedi, hogy külső tápegységes megoldás is van (R) ami a felhasználás helyén csöndesebb működést és kisebb hődisszipációt eredményez.

Ultra Narrow

Ugyanazt a megbízható, rugalmasan skálázható, teljesítmény vezérelt megoldást adja, mint az Extreme sorozat elemei, de itt a kombinált keretvastagság 3,5mm. Az 55” képátló mellett létezik egy 65” kivitel is, UHD felbontással, távoli tápegységgel.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!