+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

LCD kijelzők

Nagy méret és nagy teljesítmény

Professzionális LCD kijelzők az AVIAN Systemstől

Professzionális AV rendszerek kivitelezőjeként elsősorban nagyméretű és -teljesítményű LCD kijelzőket forgalmazunk, amelyek kiválóan alkalmasak prezentációs vagy információs célokra. Az általunk kínált, kiváló minőségű LCD kijelzők széles ár- és méretskálájának köszönhetően könnyedén integrálhatóak tárgyalótermekbe, oktatási létesítményekbe, vezérlőközpontokba vagy akár kiskereskedelmi terekbe is, egészen 98 collig. Legyen szó üzleti reklámkijelzőkről vagy biztonsági monitorokról vezérlőtermekben, nálunk minden igényt kielégítő megoldásokat talál.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a kijelzők jelentősen különböznek a hagyományos, azonos méretű televízióktól: nemcsak hogy hosszabb üzemidővel rendelkeznek, de folyamatos használatra is optimalizáltak, emellett pedig megbízhatóbbak, valósághű a színmegjelenítésük és homogén a fényeloszlásuk.

Vivitek Novo Display

Professzionális LCD kijelzők kínálatunkban

Christie LCD kijelzők

Christie

A Christie Digital LCD kijelzők kiváló minőséget és megbízhatóságot kínálnak. Hároméves garancia, OPS bővítő, 10-bites színmegjelenítés és 4K UHD felbontás teszi őket egyedülállóan rugalmassá.

Sharp / NEC LCD kijelzők

Sharp/NEC

A Sharp/NEC megbízható és jövőbiztos LCD megoldásokat kínál, amelyek alkalmazkodnak különféle igényekhez: alapvető digitális tábláktól a moduláris videófalakig, magas színreprodukcióval és extra védelemmel.

Vivitek Novo Display

Vivitek

A Vivitek kollaboratív kijelzők széles választékát kínálja, UHD 4K felbontással, alacsony energiafogyasztással és akár 20 érintési ponttal. Ideális az innovatív együttműködéshez.

Mit nyújt egy professzionális LCD kijelző?

Hosszútávú Megbízhatóság

Kijelzőink az iparági standardokat meghaladóan, több mint 65,000 használati órával büszkélkedhetnek, így hosszútávú megbízhatóságot kínálnak.

Folyamatos üzemben is használhatók

Folyamatos működésre tervezett LCD kijelzőink ideálisak olyan kritikus alkalmazásokhoz, mint parkolóházak, kórházak vagy 24/7 üzemelő gyógyszertárak.

Valósághű színmegjelenés

Kijelzőink több mint 16,8 millió szín valósághű reprodukálásával nemcsak elképesztő realisztikus képmegjelenítést, de finom színátmeneteket is lehetővé tesznek.

Homogén fényeloszlás

A fényeloszlás homogén, és ellentétben az otthoni televízióképernyőkkel, még teli napon is optimális fényerőt garantálunk; a kijelzőink UV-sugaraknak is ellenállnak.

Christie LCD kijelzők

Christie LCD monitorok

Megbízható és sokoldalú kijelzők

A Christie Digital LCD kijelzők a magas műszaki elvárásoknak megfelelően kiváló minőséget és sokoldalúságot garantálnak. Hároméves kereskedelmi garancia biztosítja a berendezések megbízható és hosszú távú működését. Az OPS bővítőhely, a 10-bites színmegjelenítés és a 4K UHD felbontás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a kijelzők egyedülállóan rugalmas és hatékony megoldást kínáljanak. A modellek széles méretskálában 98”-ig és UHD/4K felbontásban érhetőek el, továbbá Wi-Fi és Miracast kapcsolatra is képesek, így teljes mértékben igazodnak az ügyfél specifikus igényeihez.

NEC Infravörös érintős kijelzők

Sharp/NEC monitorok

Kis tárgyalóktól a nagy videfalakig

A Sharp/NEC különféle igényekre szabott, magas minőségű LCD monitorokat kínál, a kis tárgyalóktól a nagy videofalakig. Az E termékcsalád költségtudatos megoldást nyújt alapvető digitális tábla alkalmazásokhoz, önálló médialejátszóval és automatikus indítással. A cég videofalai modulárisak és skálázhatóak, 24/7 működést és központi vezérlést is támogatnak. A P termékcsalád professzionális, magas színreprodukciós képességű kijelzőket kínál. A vállalat továbbá védőüveggel ellátott képernyőket is kínál, amelyek extra védelmet nyújtanak közterületeken. A Sharp/NEC kijelzői megbízható, tartós és jövőbiztos beruházást kínálnak.

Vivitek LCD kijelzők

Vivitek monitorok

A kollaboráció csúcsa

A Vivitek kollaboratív kijelzők specialistája. A NovoTouch modellek 75″- 98″ méretben, A NovoDisplay pedig 43”-75” méretben áll rendelkezésre. Előbbi natív UHD 4K felbontással érhető el, és tökéletesek tárgyalókhoz vagy osztálytermekhez. A kijelzők LED háttérvilágítással és 30 000 óra alacsony energiafogyasztással büszkélkednek. Sokféle csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve HDMI 2.0, VGA és USB portokat. Az érintés- és gesztusalapú interaktivitás akár 20 érintési pontot és 10 egyidejű felhasználót is támogat. A NovoConnect rendszer lehetővé teszi akár 64 felhasználó egyidejű csatlakozását és négyszeres képernyőmegosztást. Ha korszerű, hatékony együttműködésre és innovatív kollaborációs megoldásokra van szüksége, a Vivitek az ideális választás lehet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire használhatók az LCD kijelzők?

Az LCD kijelzők ideálisak digitális reklámokhoz, valamint tárgyalókba és konferenciatermekbe vállalti alkalmazáshoz.

Mik az LCD kijelzők előnyei más megjelenítő technológiákkal szemben?

Az LCD kijelzők számos előnnyel rendelkeznek, mint például alacsonyabb költség, magas pixelsűrűség, beépített audió és médialejátszási képesség, valamint OPS modulokkal való bővíthetőség.

Hogyan válasszam meg az LCD kijelzőm megfelelő méretét és felbontását?

Az LCD kijelző méretének és felbontásának kiválasztása több tényezőtől függ, mint például az alkalmazás típusa, nézőtávolság, rendelkezésre álló hely, környezeti feltételek és költségvetés. A megfelelő kijelző kiválasztásában támaszkodjon bátran szakértőinkre.

Milyen karbantartási intenzitással kell számolni az LCD kijelzőknél?

Az LCD kijelzők hosszú élettartama és optimális teljesítménye érdekében fontos a rendszeres karbantartás, ami általában egy gyengéd tisztítást és az esetlegesen sérült kijelzők cseréjét foglalja magában. A professzionális LCD kijelzőik 24/7 üzemre vannak tervezve, nem igényelnek intenzív karbantartást.

Alkalmazhatók-e az LCD kijelzők kültéri környezetben?

Az LCD kijelzők is tervezhetők olyan módon, hogy kültéri használatra is alkalmasak legyenek, például magas fényerővel és erősített házakkal.

Kapcsolódó megoldások

Digital signage

Könnyen kezelhető, gyors és intelligens digital signage megoldások.

Kollaboratív tárgyalók

Hibrid tárgyalók

Agilis, high-tech és humán centrikus hibrid tárgyalók kivitelezése.

Konferenciatechnika

Teljeskörű konferenciatechnika kivitelezés a zökkenőmentes üzleti kommunikációért

Kapcsolódó cikkek

AMX Varia

AMX Varia

Az AMX Varia professzionális szintű érintőpaneleket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a felhasználási környezet egyedi igényeihez azáltal, hogy különféle viselkedési módokat (persona) ajánlanak. A Varia Personák olyan előre betöltött alkalmazások,...

bővebben

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!