+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Jelkapcsolás

JELKAPCSOLÁS, JELTOVÁBBÍTÁS

DEXON

Dexon Logo

A Dexon Systems egy magyar fejlesztő és gyártó cég, akik kimagaslót alkottak a videófal vezérlők piacán. Magas megbízhatóságú eszközeik világszerte működnek kritikus üzembiztonságú helyszíneken. A gyártó termékkategóriái a videófal vezérlők, videó processzorok, mátrix kapcsolók és az UTP, vagy optikai videójel továbbítók. Minden terméke 24/7 üzemre lettek tervezve, különleges megbízhatósági igényű alkalmazásokhoz.

Videófal vezérlők

A videófal vezérlők kifinomult megoldást jelentenek azoknak, akik szeretnének egy nagy, több monitorból álló felülettel szabadon gazdálkodni és azon változatos tartalmakat megjeleníteni.

 • hybrid kombinációja a Windows alapú számítógépnek és egy egyedi hardver alapú videójel feldolgozó egységnek
 • a bemenetek rugalmasan pozícionálhatóak és méretezhetőek
 • változatos bemeneti lehetőségek: analóg videó, HDMI, DVI, optikai, UTP, stream
 • akár 4K60 felbontás, akár 144 bemenet és 72 kimenet
 • késés nélküli jeltovábbítás a hardveres megoldásnak köszönhetően
 • sleamless switching

Videójel processzorok

A videó jel processzorok jellemzően HDMI formátumú videó jeleket, illetve esetenként videó stream-eket fogadnak, melyeket megjelenítenek a monitor falon. A beágyazott operációs rendszer magas működési stabilitást tesz lehetővé. A Dexon videó processzorok kiváló minőségben végzik a képtartalom le és felskálázását, mely fontos, hogy a bejövő jel a natív felbontásához képest kisebb és nagyobb méretben is jól értelmezhetően jelenjen meg. Egy logikai munkafelületet hoz létre 2×2, 3×2, 3×3, vagy akár 144×72 kijelzős monitorfalra, amin a bemenetek rugalmasan pozícionálhatóak és méretezhetőek.

 • késés nélküli jeltovábbítás a hardveres megoldásnak köszönhetően
 • sleamless switching
 • akár 4k60 felbontás

Videójel mátrix kapcsolók

A DEXON Systems DIMAX video mátrix kapcsolói minden az egyben megoldást nyújtanak kis, közepes, vagy akár nagyon nagy AV projektekhez. Nem csak a jelek mátrix kapcsolását oldják meg, hanem skálázást, kivágás, formátum átalakítást, frame rate konverziót, átmenet nélküli kapcsolást, áttűnéssel létrehozott jelkapcsolást, PIP megjelenítését két bemenetnek 1 kimenetre. A DIMAX matrix kapcsoló család teljesen moduláris felépítésű, így ki tud szolgálni  4×4-től akár 144×72 be- és kimeneti jelet tartalmazó installációt is.

 • tökéletes HDCP kezelés
 • EDID management
 • TCP/IP kapcsolaton keresztül elérhető grafikus kezelői felület

AMX

Amx Brand Logo By Harman Blue

Az AMX a világ egyik vezető márkája a központi audió-vizuális vezérlők és jelátalakítók, jeltovábbítók területén. Termékpalettája lehetővé teszi, komplett audió-vizuális rendszerek kiépítését, legyen szó akár óriási irodaházakról, színháztermekről vagy stadionokról. Az alábbiakban az AMX termékpaletta áttekintéséhez adunk segítséget. Rendszert tervezni, megvalósítani csak az AMX által ajánlott trainingek és vizsgák elvégzése után érdemes. Erre cégünknek képzett szakemberei vannak, akik szívesen állnak rendelkezésükre.

DVX, Incite, Presentation Switchers

Integrált multifunkciós eszközök videó jel kapcsolással, egyes modellekben vezérlési képességekkel és audió végfokkal.

 • Enova DVX: több kimenet kezelése, PIP és PAP funkciók, 4k60, HDR, HDCP 2.2 támogatás, Crown audió végfok, Dante támogatás, web alapú konfigurálás
 • Incite: 8 bemenet, 1 kimenet különböző formátumokban, 4k60, HDCP 2.2 támogatás

DGX Digital Media Switchers

Kritikus alkalmazási területekre tervezett magas megbízhatóságú audió és videó kapcsoló eszközök. Moduláris felépítés, igényeknek megfelelő méretű framek, ki- és bemeneti kártyák, úgymint HDMI, DVI, DXLink, Fiber, audio insert, audio extract, audio switching eszközök. A ki- és bemeneti oldalon DXLink adók és vevők egészítik ki a jelkapcsolókat

FIXed Video Switchers

A Solecis 4 vagy 5 bemenettel rendelkező kompakt méretű videójel kapcsoló HDCP és 4K támogatással. A Precise egy 8×8-as HDMi switcher 4k60 támogatással. Mindegyik eszközt kritikus alkalmazási környezetre tervezték, hogy biztonságos működésű, robosztus eszközök, hatékony működéssel.

A JetPack egy kis tárgyalók és osztálytermekbe tervezett komplett jelelosztó, vezérlő csomag. Nyomógombos vezérlőpanelt, fali csatlakozópanelt és központi vezérlőt tartalmaz. Előre programozott rendszer az audi-videó források és terem eszközeinek vezérlésére.

Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

Érdekli valamelyik termékünk?

Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!