+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vezérlőtermi videófalak

  1. Főoldal
  2. /
  3. Megoldások
  4. /
  5. Vezérlőtermi videófalak

Gyors döntéshozatal az AVIAN vezérlőtermi videófalaival

A vezérlőtermek gyártási folyamatok, biztonságtechnikai, távközlési és más felügyeleti rendszerek tipikusan 24 órás megfigyelésére szolgálnak, ahol az azonnali információáramlás és gyors döntéshozatal elengedhetetlen. Nagyméretű LED falak vagy monitorfalak biztosítják a különböző adatfolyamok és videójelek folyamatos és megbízható megjelenítését. Ezek a megoldások nemcsak magas képminőséget kínálnak, hanem a különböző forrásból érkező jelek kezelésére és megjelenítésére is képesek, akár 4K felbontásban is. A rendszerek kialakítása során nagy hangsúlyt fektetünk az ergonómiai szempontokra is, hogy a hosszú munkaidő alatt is kényelmes és hatékony legyen a munka. Egy jól megtervezett, magas teljesítményű vezérlőterem lehetővé teszi a gyors és hatékony beavatkozást, valamint az események átlátható monitorozását.

Cégünk 1998 óta foglalkozik ipari megjelenítő falak telepítésével.

Vezérlőtermi megjelenítők
Nec Logo
Christie
Dexon

Vezérlőtermi videófalak alapvető követelményei

Különböző tartalomforrások

Integráció különböző adatforrásokból, mint SCADA, közlekedési és biztonsági kamerák, időjárás és gyártási statisztikák.

Egyszerű skálázhatóság

A rendszernek alkalmazkodnia kell az organizáció változó igényeihez, akár új adatforrásokról vagy kijelzőcseréről van szó.

Megbízható 24/7 működés

A videófalaknak redundáns tápellátással kell rendelkezniük a folyamatos 24/7 működés érdekében, melyet nem minden gyártó kínál.

Nagyfelbontású megjelenítés

A magas felbontású kijelzők segítik az operátorok gyors és pontos döntéshozatalát.

Vezérlőtermi megjelenítők teljes spektruma

Vezérlőtermi megjelenítők az Avian Systems kínálatában

LCD monitorok a vezérlőtermekben

Az LCD monitorok az utóbbi évek fejlesztései nyomán váltak a vezérlőtermekben dominánssá. Kiváló pixel sűrűség, felbontás és fényerő, alacsony kezdeti költség, és energiahatékonyság jellemzi őket. Emellet megbízhatóak és minimális karbantartást igényelnek, így alacsonyak az élettartam során felmerülő költségek. Cégünk, mint a Sharp-NEC és Christie Digital termékeinek forgalmazója, különösen nagy tapasztalattal rendelkezik az LCD monitorok videófal-konfigurációban való alkalmazásában. Az általunk ajánlott LCD monitorok könnyen telepíthetőek, költséghatékonyak, és 3-6 év élettartamot biztosítanak felhasználástól függően. Hátrányuk, hogy a panelek között láthatóak a keretek és valamelyest rövidebb élettartam más technológiákhoz képest.

Vezérlőtermi LED falak előnyei

Az LED-falak a vezérlőtermekben alkalmazott megjelenítési technológiák csúcsát képviselik. Ezek az eszközök direkt LED-ek felhasználásával rendkívüli színminőséget és homogén képmegjelenítést biztosítanak, méretüket és arányukat pedig gyakorlatilag korlátlanul lehet szabályozni. Az egyes LED-modulok fényereje külön-külön szabályozható, így hosszú időtartamú munka mellett sem fárad el a szem. A LED-falak élettartama hosszabb, és az installációs lehetőségeik is sokkal rugalmasabbak, mint az LCD monitoroké. További előnyük, hogy teremmérettől függetlenül a LED-falak mindenki számára jól láthatóak, és könnyen bővíthetők, ha szükséges. Egyetlen központi vezérlő egységgel kezelhető az összes kijelző, nincs szükség további eszközökre, laptopokra vagy projektorokra. Magas pixel-sűrűséggel, keretmentes képmegjelenítéssel rendelkeznek és karbantartásuk is egyszerűbb.

    Vezérlőtermi LED falak
    Vezérlés Központi egységek

    Vezérlőtermi videófal vezérlők

    A vezérlőtermi videófal rendszerek teljes kapacitásának kihasználásához elengedhetetlen egy olyan megbízható tartalomkezelő rendszer, mint a Dexon. A Dexon real-time adatkezelést tesz lehetővé: a felhasználó azonnal megjelenítheti, ellenőrizheti, továbbíthatja és megoszthatja a beérkező információkat.Több különálló adatforrást is képes egyidejűleg kezelni, és mindezt késedelem nélkül teszi, anélkül hogy túlterhelné a vezérlést vagy a hálózatot.

      Videofal-processzorok

      A megbízhatóság és moduláris kialakítás alapvető követelmény a videofal-processzorok esetében. Az amerikai gyártmányú Jupiter videofal-processzorok bármilyen méretkonfigurációra bővíthetők, így létrehozható egyetlen önálló kijelzőtől kezdve akár egy hatalmas, világszerte több csapat által használt videófal. A szoftver képes összekapcsolni az összes tartalmi eszközt, létrehozva egy biztonságos és erőteljes együttműködési platformot, amely lehetővé teszi a valós idejű adatcserét, mind a vezérlőterem belül, valamint azon kívül. A megfelelő szerkesztési és hozzáférési jogosultsággal a világ bármely pontján azonnali elérést biztosít.

      Jupiter videofal vezérlők

      Kapcsolódó termékeink

      Projektorok

      LCD kijelzők

      Nagyképernyős kijelzőink kiváló üzemidővel és megbízhatósággal tökéletesek tárgyalókhoz és vezérlőtermekhez.

      Mozitechnológia

      Vezérlés

      Programozható vezérlőrendszerek, amelyek összehangolják az audiovizuális eszközöket, világítást és épületgépészetet, egyszerűsítve a technológia kezelését.

      Kapcsolódó cikkek

      AMX Varia

      AMX Varia

      Az AMX Varia professzionális szintű érintőpaneleket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a felhasználási környezet egyedi igényeihez azáltal, hogy különféle viselkedési módokat (persona) ajánlanak. A Varia Personák olyan előre betöltött alkalmazások,...

      bővebben

      Kérdése merült fel? További információkra van szüksége?

      Érdekli valamelyik termékünk?

      Szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!